Jump to content
IGNORED

Liga Evrope 19/20

renne

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ima jebem li ga, zato što onakav centaršut nije moguće svesno uputiti. Kad lopta zakači nekog ima tu neku putanju parabole i bukvalno se stvori u petercu za sekund. Rekoh, viđao sam gomilu situacija gde lopta tako propadne u 5, a braničima se samo skamene noge, bez obzira koliko ih je. Treba imati na umu koliki dissadvantage imaju braniči jer moraju da pokrivaju ogroman komad prostora, a napadač može da im uleti i s leđa i na prvu stativu, i da se izvuče na povratnu. Prelako se nekako pljuju odbrambeni, samo zato što nisi bio tik uz igrača i disao mu za vrat. Da je to jedini zadatak defanzivca, verovatno bi i uspevao, mada i to nije lako. Da ne pričamo da dosta trenera brane zonski ili kakve već varijacije na temu, i tu takođe štoper ne može biti kriv.

Poenta priče je da dosta golova pada jednostavno zbog dobre napadačke igre. Ne mora se na svaki potignut/primljen gol linčovati defanzivac koji je najbliži strelcu. Ispade kao da je za 95% golova kriv neki pojedinac iz odbrane. Niko ne priča o genijalnosti napadača više.

Pa jbg, ovde je Bisaka ispratio vazduh... Jbg, prati igrača do 7 metara od gola i onda... Staje... Zašto?

Posted

Neozbiljnost i pad koncentracije, ne treba neka sira analiza osim toga. Ne desava se prvi put. Mesi ili KDB bi pronasli drugu putanju da ga pogode u trepavicu, poenta je da je on na 10 min do kraja sam kao duh u petercu. Inace nelosa utakmica Junajteda, ali ove djecije bolesti jebu majku non stop

Posted

Kaem, ovo je više odgovornost ove dvojice na prvoj stativi, Bisaka tu s leđa ne bi mogao ništa sve i da je ispratio. I da je bio čist centaršut bez krze, ovo bi očistili glavonja i Lindelof 99%. Ne može se čitava odbrana fokusirati na jednog igrača, kad imaš jedanaest protivnika. Msm, kad padne gol, lako je iz fotelje pokazati prstom na nekoga, ali nije njima lako uopšte. Ovde se o Megvajeru i Alonsu piše kao da su defanzivci Bežanije.

Posted

Ima li potoka za inter?

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Posted

Rapsodija. Baš lepe utakmice Intera.

Posted

jel svaki gol pao posle velike greske odbrane sahtjora?

Posted

Dal su ikad ovako pobedili u Evropi, bar zadnjih 30 godina... 

Posted (edited)

Drzi Lukakua 85'

Neka neka, naplatice vam odvratna Sevilja ovo, veliki smekeri

Edited by Godfrey
Posted

Razumem da su odvratni Real, Barselona i Atletiko, ali Sevilja :D

Posted
Razumem da su odvratni Real, Barselona i Atletiko, ali Sevilja [emoji3]
Ljudi ne vole perhaneru i to je to :D

Ili prosto ono ljudsko - uvek se navija protiv Španaca u svakom sportu!
  • -1 1
Posted
11 minutes ago, Lancia said:

Razumem da su odvratni Real, Barselona i Atletiko, ali Sevilja :D

Atletiko nije, bar meni.

Drazi mi je Betis, ima i do toga.

Posted

Kako nekom Viljareal npr. može biti antipatičan.

Posted

Kapiram ja vas sve (i meni je Betis drazi) ali ne ide mi nikako da je Sevilja odvratan klub. I u prvenstvu i evro kupovima, utakmice su im zanimljive, ne igraju bunker itd, itd. isto ko i Viljareal, tacno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...