August 16, 20204 yr 3 minutes ago, Pokojni Ruxin said: a dobro barsa platila de jonga onoliko, nije ovo sramota Zamisli samo kako bi Sterling zavalio ovaj centarsut.
August 16, 20204 yr Da se pobiju Lindelof I Bruno. Malo falilo. Alo nista drugo, barem De Hea nista nije zasro do sadSent from my VOG-L29 using Tapatalk
August 16, 20204 yr čekaj, ta budala još nikog ne menja pet minuta pre kraja a gubi... ne znam ni ko je ta budala, nije da me interesuje baš ali ovaj što je dao drugi gol kjje ušao... ja više statistički pratim live score. u sred avgusta... svašta, možda im se pokvario portabl semafor?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
August 16, 20204 yr Koliko je talicna ova Sevilja. I posle neko kaze da nam ne treba vrhunski spic. Precesto se ne snalaze u bitnim utakmicama ovi iz mladje garde. Edited August 16, 20204 yr by Miljenko
August 16, 20204 yr Just now, kipo said: Ah, sta reci ne zaplakati. Da su bili produzeci ne bi bilo nezasluzeno dobro nije skroz sezona za otpis, makar ste uzeli taj liga ku...a ne greška, to su ovi iz grada
August 16, 20204 yr Da se pobiju Lindelof I Bruno. Malo falilo. Alo nista drugo, barem De Hea nista nije zasro do sadSent from my VOG-L29 using Tapatalk