kalabaster Posted February 28 Posted February 28 (edited) a gde je moj prikljucak edit: sad vidim da sam na -15 hahah i neka si pobedila ... da se malo zakuva za ostala mesta Edited February 28 by kalabaster
Midžeta Posted February 28 Posted February 28 Pa ne mozemo da uhvatimo prikljucak sa Govnarima nikako Nadam se da nas sad nisam urekla, pa da padnemo sa drugog i treceg mesta hahahah 1
Midžeta Posted March 3 Posted March 3 (edited) @kalabaster-u kako ti ide ove nedelje, kako ide nasa borba za drugo mesto? Edited March 3 by Midgeta
kalabaster Posted March 4 Posted March 4 23 hours ago, Midgeta said: @kalabaster-u kako ti ide ove nedelje, kako ide nasa borba za drugo mesto? mukaa ove nedelje .. ali se nadam da ce me Saka i Gabriel iscupati veceras opaa.. tebi dobro ide sa govnarima ( mozda se ipak ukljucimo u borbu i za prvo mesto )
Midžeta Posted March 4 Posted March 4 1 hour ago, kalabaster said: mukaa ove nedelje .. ali se nadam da ce me Saka i Gabriel iscupati veceras opaa.. tebi dobro ide sa govnarima ( mozda se ipak ukljucimo u borbu i za prvo mesto ) I kod mene je muka, posebno sad sa Rajsom i Odegardom (urekla sam nam borbu, bolje da se nisam oglasavala )
kalabaster Posted March 5 Posted March 5 i bi muka kod mene i naravno da je Saka izasao na poluvremenu ehh ... sad bi se valjalo nakrcati ovim doublerima 1
Midžeta Posted March 5 Posted March 5 Ja sam se izvukla, jedva, tako da sam opet druga Pa valjalo bi, ali dupli su raspadi iz Lutona i Bornmuta, sranje realno Borba za drugo mesto se nastavlja 1
Behemoth Posted March 5 Posted March 5 Uf slatka, slatka pobeda 40-39 protiv @Svarog, izvukao me Ben White Bar ovde da pobedim kad sam u regularnom fantaziju krenuo jako nizbrdo poslednjih 5 kola.
kalabaster Posted March 5 Posted March 5 a cekaj, kada prolaze ovi transferi ? koliko dugo stoje u proposed ? to je neka fora sa waiverima, moze neko da mi uleti i uzme igraca
Behemoth Posted March 5 Posted March 5 Tako je, ko prvi devojci, njemu devojka. Mada mislim da se gleda i tabela nesto, nisam 100% siguran. Ima u pravilima objasnjeno.
Midžeta Posted March 5 Posted March 5 Gleda se i tabela, poslednji ima prvi waiver, a poslednji Ala smo se raspisali
kalabaster Posted March 5 Posted March 5 24h pred deadline se odrade transferi .. znaci sad da se nadam da mi niko nece maznuti igrace
ducca Posted March 18 Author Posted March 18 Da ne ostane nezabeleženo ovo polivanje po ostatku pučanstva za vikend, masivan hail za Midgetu 1 1
Recommended Posts