February 28, 20241 yr a gde je moj prikljucak edit: sad vidim da sam na -15 hahah i neka si pobedila ... da se malo zakuva za ostala mesta Edited February 28, 20241 yr by kalabaster
February 28, 20241 yr Pa ne mozemo da uhvatimo prikljucak sa Govnarima nikako Nadam se da nas sad nisam urekla, pa da padnemo sa drugog i treceg mesta hahahah
March 3, 20241 yr @kalabaster-u kako ti ide ove nedelje, kako ide nasa borba za drugo mesto? Edited March 3, 20241 yr by Midgeta
March 4, 20241 yr 23 hours ago, Midgeta said: @kalabaster-u kako ti ide ove nedelje, kako ide nasa borba za drugo mesto? mukaa ove nedelje .. ali se nadam da ce me Saka i Gabriel iscupati veceras opaa.. tebi dobro ide sa govnarima ( mozda se ipak ukljucimo u borbu i za prvo mesto )
March 4, 20241 yr 1 hour ago, kalabaster said: mukaa ove nedelje .. ali se nadam da ce me Saka i Gabriel iscupati veceras opaa.. tebi dobro ide sa govnarima ( mozda se ipak ukljucimo u borbu i za prvo mesto ) I kod mene je muka, posebno sad sa Rajsom i Odegardom (urekla sam nam borbu, bolje da se nisam oglasavala )
March 5, 20241 yr i bi muka kod mene i naravno da je Saka izasao na poluvremenu ehh ... sad bi se valjalo nakrcati ovim doublerima
March 5, 20241 yr Ja sam se izvukla, jedva, tako da sam opet druga Pa valjalo bi, ali dupli su raspadi iz Lutona i Bornmuta, sranje realno Borba za drugo mesto se nastavlja
March 5, 20241 yr Uf slatka, slatka pobeda 40-39 protiv @Svarog, izvukao me Ben White Bar ovde da pobedim kad sam u regularnom fantaziju krenuo jako nizbrdo poslednjih 5 kola.
March 5, 20241 yr a cekaj, kada prolaze ovi transferi ? koliko dugo stoje u proposed ? to je neka fora sa waiverima, moze neko da mi uleti i uzme igraca
March 5, 20241 yr Tako je, ko prvi devojci, njemu devojka. Mada mislim da se gleda i tabela nesto, nisam 100% siguran. Ima u pravilima objasnjeno.
March 5, 20241 yr 24h pred deadline se odrade transferi .. znaci sad da se nadam da mi niko nece maznuti igrace
March 18, 20241 yr Author Da ne ostane nezabeleženo ovo polivanje po ostatku pučanstva za vikend, masivan hail za Midgetu