Bogotac Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Ladno sam dobio,od kada ulaze igraci sa klupe?
Behemoth Posted September 4, 2023 Posted September 4, 2023 Pa isto kao i u regularnoj igri, ako neko iz 11 nije igrao.
adasevic Posted October 9, 2023 Posted October 9, 2023 8 kolo, prva pobeda, doduse sa stilom (61 poen)... pali se masina, do NG sve pobede i mozda stignem pretposlednjeg 1
John Coltrane Posted October 15, 2023 Posted October 15, 2023 Draftujem Sanča on odlepi, tenira solo, pa javno pljuje trenera, draftujem Grinvuda on završi na mardelju, draftujem Tonalija on se čovek kladi…. Čak se i svemogući Haland pokvario. 1
ducca Posted October 16, 2023 Author Posted October 16, 2023 On 9. 10. 2023. at 14:30, adasevic said: 8 kolo, prva pobeda, doduse sa stilom (61 poen)... pali se masina, do NG sve pobede i mozda stignem pretposlednjeg Ja sam bio ubedjen da si samo napravio tim i batalio menadžerisanje još u avgustu.
adasevic Posted October 16, 2023 Posted October 16, 2023 Sto je najgore nisam. Ali neverovatne razultate sam pravio nekoliko kola za redom Naravno opet sam birao poslednji, pa samo morao malo da rizikujem sa igracima. Martineli mi je bio prvi izbor, a ove godine je bas kilav plus povredjen. Zota jos gori. Dzeksona sam uzeo jer se Nkunku povredio, ovaj vola ne moze da ubode. Pa onda Isak, mozda i jedina dobrao kupovina pa Almiron koji se konacno budi. James bi bio bomba da nije stalno povredjen i tako... U principu mi uopste nije los tim, al srece imam taman koliko i kod podele brojeva na zrebu
ducca Posted October 19, 2023 Author Posted October 19, 2023 Puno sreće kolegi Mikelu aka Pak Stanislavi za vikend u derbiju lige
ducca Posted November 6, 2023 Author Posted November 6, 2023 30-30 sa Behemothom kome potom umesto Rashforda ulazi Udogie sa klupe (Archer sa 9p ostaje na istoj) 1
Behemoth Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Da da, bio sam ubeđen da mi je prvi sa klupe Archer. I jutros kad sam video, kukuuuu
ducca Posted November 7, 2023 Author Posted November 7, 2023 Ja sam u nedelju već ubeležio poraz jer je Udogie na sve bio narandžast zbog neke povrede i Archer zakucavanje u najavi. Jbg
Midžeta Posted February 27 Posted February 27 5 hours ago, kalabaster said: Pa svakako si i dalje drugi, ovo je bilo da odrzim prikljucak 1
Recommended Posts