October 9, 20231 yr 8 kolo, prva pobeda, doduse sa stilom (61 poen)... pali se masina, do NG sve pobede i mozda stignem pretposlednjeg
October 15, 20231 yr Draftujem Sanča on odlepi, tenira solo, pa javno pljuje trenera, draftujem Grinvuda on završi na mardelju, draftujem Tonalija on se čovek kladi…. Čak se i svemogući Haland pokvario.
October 16, 20231 yr Author On 9. 10. 2023. at 14:30, adasevic said: 8 kolo, prva pobeda, doduse sa stilom (61 poen)... pali se masina, do NG sve pobede i mozda stignem pretposlednjeg Ja sam bio ubedjen da si samo napravio tim i batalio menadžerisanje još u avgustu.
October 16, 20231 yr Sto je najgore nisam. Ali neverovatne razultate sam pravio nekoliko kola za redom Naravno opet sam birao poslednji, pa samo morao malo da rizikujem sa igracima. Martineli mi je bio prvi izbor, a ove godine je bas kilav plus povredjen. Zota jos gori. Dzeksona sam uzeo jer se Nkunku povredio, ovaj vola ne moze da ubode. Pa onda Isak, mozda i jedina dobrao kupovina pa Almiron koji se konacno budi. James bi bio bomba da nije stalno povredjen i tako... U principu mi uopste nije los tim, al srece imam taman koliko i kod podele brojeva na zrebu
November 6, 20231 yr Author 30-30 sa Behemothom kome potom umesto Rashforda ulazi Udogie sa klupe (Archer sa 9p ostaje na istoj)
November 7, 20231 yr Da da, bio sam ubeđen da mi je prvi sa klupe Archer. I jutros kad sam video, kukuuuu
November 7, 20231 yr Author Ja sam u nedelju već ubeležio poraz jer je Udogie na sve bio narandžast zbog neke povrede i Archer zakucavanje u najavi. Jbg
February 27, 20241 yr 5 hours ago, kalabaster said: Pa svakako si i dalje drugi, ovo je bilo da odrzim prikljucak