August 11, 20231 yr 1 hour ago, 189- said: sto tako malo igraca iz cityja Zato što mislim da neće Pep da rotira
August 11, 20231 yr @Redorane, Turčine, jesi li ti ovo pokupio Kejna? Dobra vest je što će mučeni Kejn nazjad da uzme neki trofej u karijeri. Loša je što će to da bude u dresu Bajerna.
August 13, 20231 yr On 11.8.2023. at 21:39, Svarog said: @Redorane, Turčine, jesi li ti ovo pokupio Kejna? Dobra vest je što će mučeni Kejn nazjad da uzme neki trofej u karijeri. Loša je što će to da bude u dresu Bajerna. Zaspao izlomljen od temperature, probudio se 5 minuta po početku drafta i video da mi napad čine Kane, Toney i Jesus. Ostatak sam odradio u bunilu tako da očekujem sjajnu sezonu.
August 14, 20231 yr @Midgeta Ti si Stanislava? Imam -5 + Fernandes danas, biće bar jedna asistencija...
August 14, 20231 yr 1 minute ago, Velocipede said: @Midgeta Ti si Stanislava? Imam -5 + Fernandes danas, biće bar jedna asistencija... Jesam Bice sigurno, tako da ti odma extend my congratulations A što mi Leno na klupi ima 12 poena ahahaahahahaha, volim ovo sranje
August 15, 20231 yr On 14. 8. 2023. at 15:45, Velocipede said: Imam -5 + Fernandes danas, biće bar jedna asistencija...
September 3, 20231 yr Author Sonny krenuo konačno da gazi, a onda je protivniku ušao Ferguson sa klupe
September 3, 20231 yr Sezonama u nazad koga god draftujem raspadne se u deliće - Luk Šo i Velbek već sad, prošle sezone uzmem Kansela da bi ga ćelavi govnar poslao u januaru u Bajern, Grinvuda u februaru uhapse, u aprilu Mitar fasuje 8 mečeva suspenzije,...
September 4, 20231 yr Ubi me i @Svarog, gore od ovoga ne može. Tim ide u hibernaciju, a ako je neko zainteresovan za Halanda početna cena je 100€ .
September 4, 20231 yr 4 hours ago, John Coltrane said: Ubi me i @Svarog, gore od ovoga ne može. Tim ide u hibernaciju, a ako je neko zainteresovan za Halanda početna cena je 100€ . meni je potpuno nejasno kojom misterijom ja imam 3 pobede u dosadašnjih 4 kola. ili vi svi žestoko baš numete da igrate ovaj draft, il meni sudbina tu vraća za horor koji mi priređuje u klasičnom fantaziju... evo, ne znam.