September 18, 20222 yr Just now, ducca said: Nije da nisi mogla do pobede, samo da si zamenila Brajtonov trio kime god :( A sad vise i ne bi bila fora da pobedim
October 10, 20222 yr Blagodarim i želim puno bodova u nastavku sezone PS treba li nekome Vardy? Dosta je jedno pakovanje fermentiranog sudžuka u zamenu.
October 25, 20222 yr Znači za svaku pobedu moram majčino mleko da iscedim i 50 poena da prebacim... sve suprotno od Broda gde ne znam ni sam na koju foru sam u vrhu tabele.
January 21, 20232 yr izvadim bowena iz 11 prvi put posle 63 kola i naravno uvali dva gola u prvom poluvremenu
May 29, 20231 yr Spektakularan beg sa osmog na šesto mesto u poslednjem kolu. Izmače mi Adašević za 30p inače bih se i petog mesta dokopao i išao u kvalifikacije za LK. Dobra sezona u svakom pogledu. Barem u polovini mečeva sam imao više poena nego u pravom fantaziju i svejedno izgubio. Za pobede mi je uglavnom bilo potrebno da imam najviše poena od svo osmoro u ligi. Manje-više u svakom kolu gde bih imao drugi ili treći skor ukupno, natrčao bih tačno na onog sa većim skorom i prdnuo u čabar. Čestitke svima i vidimo se na popravnom.
July 29, 20231 yr Author I evo nas na istom mestu kao i obično u ovo doba godine. 2 nedelje do početka sezone, može da krene lagano prebrojavanje za Draft. Bude li kritične mase za ligu, predlog je da Draft Day bude sreda ili četvrtak pred početak same sezone (9-10. avgust).