Midžeta Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Just now, ducca said: Nije da nisi mogla do pobede, samo da si zamenila Brajtonov trio kime god :( A sad vise i ne bi bila fora da pobedim
Midžeta Posted October 4, 2022 Posted October 4, 2022 Nisam pricala.sama sa sobom ove nedelje i pobedila sam. Hmmm 1
Midžeta Posted October 9, 2022 Posted October 9, 2022 Propricala sam i izgubila. Hmmmmm @Redoran-e cestitke
Redoran Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 Blagodarim i želim puno bodova u nastavku sezone PS treba li nekome Vardy? Dosta je jedno pakovanje fermentiranog sudžuka u zamenu. 1
Redoran Posted October 25, 2022 Posted October 25, 2022 Znači za svaku pobedu moram majčino mleko da iscedim i 50 poena da prebacim... sve suprotno od Broda gde ne znam ni sam na koju foru sam u vrhu tabele. 1
189- Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 izvadim bowena iz 11 prvi put posle 63 kola i naravno uvali dva gola u prvom poluvremenu
John Coltrane Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Pogotovu kad sam ostao i bez Kansela... Gvardiolo jebem te uusta škrbava
Redoran Posted May 29, 2023 Posted May 29, 2023 Spektakularan beg sa osmog na šesto mesto u poslednjem kolu. Izmače mi Adašević za 30p inače bih se i petog mesta dokopao i išao u kvalifikacije za LK. Dobra sezona u svakom pogledu. Barem u polovini mečeva sam imao više poena nego u pravom fantaziju i svejedno izgubio. Za pobede mi je uglavnom bilo potrebno da imam najviše poena od svo osmoro u ligi. Manje-više u svakom kolu gde bih imao drugi ili treći skor ukupno, natrčao bih tačno na onog sa većim skorom i prdnuo u čabar. Čestitke svima i vidimo se na popravnom. 1
ducca Posted July 29, 2023 Author Posted July 29, 2023 I evo nas na istom mestu kao i obično u ovo doba godine. 2 nedelje do početka sezone, može da krene lagano prebrojavanje za Draft. Bude li kritične mase za ligu, predlog je da Draft Day bude sreda ili četvrtak pred početak same sezone (9-10. avgust).
Recommended Posts