Jump to content

FPL Premer Draft

Featured Replies

• Author

169548-45021

Termin načelno sreda 21h, podložno promeni naravno. 

Ja usao.

Nadam se da je rec o sledecoj sredi?

Da, 7. avg.

Samo pod uslovom da ne igra Zvezda, moram proveriti.

• Author

OK pošto je sreda očigledno oslobodjenja euro nastupa ovdašnjih klubova, termin ostaje sreda 07.08. samo je početak pomeren na 22h, ako je nekom rano nek javi,  može i kasnije. Koliko se sećam prethodnih draftova sve je gotovo za max sat vremena po ovom novom sistemu.

Do sad samo 3 ekipe ušle pa vidite potvrdite da li vam odgovara sreda i ulazite koji racq.

Cheers

Ajme meni, daj malo ranije ako može, ima nas sa vremenskim zonama u plusu ovde :)

• Author

Jbg meni odgovara i ranije, ali kapiram ekipa sa decom teško može pre 9-10 uveče. Reci kad tebi odgovara.

Btw napravite watchlist i probajte da prioritizirate igrače po rangu koje želite, pošto ko ne bude bio u mogućnosti da prisustvuje draftu kada dodje njegov red uzima se prvi sledeći iz watchliste koji nije odabran.

Meni oke sreda, bilo kada.

Moze i u 9 sto se mene tice.

Koliko vidim deseti sam na spisku. Ako se ne pojavi neko zainteresovan uci cu u ligu u ponedeljak. Sreda uvece mi odgovara.

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока

Kapiram za porodice i mladunce, ako moze da se nadjemo na 20:00/20:30 bilo bi super, naravno prioritet imaju ćalci :)

Ušaotm. Sreda je OK, 21h idealno a može i drugo vreme ako je nužno.

Meni je ok sreda. Deca su kod babe i dede, moze kad hocete, samo da utefterim neki alarm, jer sam juce jedan draft vec promasio :ph34r:

• Author

21h je zvanično za sada, Azdaja možeš nekako da se uklopiš u 21? Ako nema šanse onda 20:30 jbg. Javljaj pa prema tebi fiksiramo konačan termin.

21 it is. 

Nema frke.