Jump to content
IGNORED

FPL Premer Draft

Recommended Posts

Posted

169548-45021

Termin načelno sreda 21h, podložno promeni naravno. 

Posted

Ja usao.

Nadam se da je rec o sledecoj sredi?

Posted

Samo pod uslovom da ne igra Zvezda, moram proveriti.

Posted

OK pošto je sreda očigledno oslobodjenja euro nastupa ovdašnjih klubova, termin ostaje sreda 07.08. samo je početak pomeren na 22h, ako je nekom rano nek javi,  može i kasnije. Koliko se sećam prethodnih draftova sve je gotovo za max sat vremena po ovom novom sistemu.

Do sad samo 3 ekipe ušle pa vidite potvrdite da li vam odgovara sreda i ulazite koji racq.

Cheers

Posted

Ajme meni, daj malo ranije ako može, ima nas sa vremenskim zonama u plusu ovde :)

Posted

Jbg meni odgovara i ranije, ali kapiram ekipa sa decom teško može pre 9-10 uveče. Reci kad tebi odgovara.

Btw napravite watchlist i probajte da prioritizirate igrače po rangu koje želite, pošto ko ne bude bio u mogućnosti da prisustvuje draftu kada dodje njegov red uzima se prvi sledeći iz watchliste koji nije odabran.

Posted

Moze i u 9 sto se mene tice.

Posted

Koliko vidim deseti sam na spisku. Ako se ne pojavi neko zainteresovan uci cu u ligu u ponedeljak. Sreda uvece mi odgovara.

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока

Posted

Kapiram za porodice i mladunce, ako moze da se nadjemo na 20:00/20:30 bilo bi super, naravno prioritet imaju ćalci :)

Posted

Ušaotm. Sreda je OK, 21h idealno a može i drugo vreme ako je nužno.

Posted

Meni je ok sreda. Deca su kod babe i dede, moze kad hocete, samo da utefterim neki alarm, jer sam juce jedan draft vec promasio :ph34r:

Posted

21h je zvanično za sada, Azdaja možeš nekako da se uklopiš u 21? Ako nema šanse onda 20:30 jbg. Javljaj pa prema tebi fiksiramo konačan termin.