August 5, 20195 yr Koliko bi mi zivot bio laksi kada bih znao koji od ona tri tikvana u navali Celzija ce igrati od prve.
August 6, 20195 yr Author Brod je na koti 22. Gylfi, reci ako treba još nekog da ti dekretom prebacimo u Premer. Čiji tim je ChaoYang Heroes? Bustin?
August 7, 20195 yr On 5.8.2019. at 0:57, adasevic said: U Premeru fale jos dvoje... Misirike ( @Tolaa ) i Terrible Muriel ( @nbg4ever ) Ja sam usla u ligu. 😊 Izvinjenje svima za nejavljanje, morala sam da odmorim od foruma, a i neke RL stvari su bile prioritet.
August 7, 20195 yr sta cemo s brodom ako povucemo nekog s njega? imaju li oni letecu zamenu? glupo je ostaviti ih, ni krive ni duzne, na nepar Edited August 7, 20195 yr by cvrlle
August 8, 20195 yr Ako si igrao prosle godine automatski si unutra.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
August 8, 20195 yr Ako se ne varam prvi sledeći na redu za Premer h2h je San Epifanio. Ako nema nbg-a nek se izvrši rokada, ostaćemo sa averom jebenim na kraju.
August 8, 20195 yr 1 hour ago, Moća said: Ako si igrao prosle godine automatski si unutra. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk nisam igrao.