ducca Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 Cvrlle onda. Meni svejedno, kako se izjasni većina. Ne znam prethodnih sezona kako je bilo...
ubibobi Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 (edited) Uvek je bilo da ulaze sledeći ispod crte za promociju a ovi koji su direktno ispali su...ispali...dakle Cvrle upada u premer Edited July 22, 2019 by ubibobi
goofs Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 mislim da betona nema poente igrati ako nas nema bar 10
Redoran Posted July 24, 2019 Author Posted July 24, 2019 On 22.7.2019. at 19:48, ubibobi said: Uvek je bilo da ulaze sledeći ispod crte za promociju a ovi koji su direktno ispali su...ispali...dakle Cvrle upada u premer Ja sam takođe za ovu opciju. Ko je ispao, ispao je. Šansu uvek treba dati onima koji su bili u vrhu niže lige. To bi onda izgledalo ovako: PREMER 2019/20: 1. Pokusni Kunići @Gylfi Pleasure 2. Металлург Шеффилд @malkin 3. Misirke @Tolaa 4. 110% @Pokojni Ruxin 5. Trotters Inc. @Moća 6. Argentina Utd @ducca 7. Topolice UTD @nick1986 8. Jako do samog krajatm @copkillah 9. Deleted @Timmi 10. Petoletka @Sam Spade 11. Liverpuldjanitm @Behemoth 12. EON @adasevic 13. FC Ronin @John Coltrane 14. Bobi van kenobi @ubibobi 15. sekretar @sekretar 16. leteci magarci @levi 17. djubretari @sabahudin 18. FC Utd Of MADCHESTER @MancMellow 19. Lezilebovich city @Lezilebovich 20. pubic hair @cvrlle U Premer su se plasirali djubretari, FC Utd Of MADCHESTER, Lezilebovich city i pubic hair. U Brod su ispali Miami Heat (Feindouno), Pantelia Stars (pantelia) i Cuvari Tradicije. Od takmičenja je odustao King City @Calavera BROD 2019/20: 1. Miami Heat @Feindouno 2. Pantelia Stars @pantelia 3. Cuvari Tradicije @zoki 4. Buljarica Brothers @Mercuzzio 5. Mean Machine @Remi 6. Queens Park Andjus @Dziber 7. Terrible Muriel@nbg4ever 8. Midsomer United @San Epifanio 9. Meraklije UCFC @cartman 10. Beatles @Spelinea 11. Sokolovici UTD @Hudersfield 12. Ultimo Beer Centre @Hobbit slayer 13. Tekneden Kartallar @Redoran 14. OFK Poljanche @Svarog 15. 25 maj @Daddy Cool 16. FK Pastir @Baba Ji 17. goodgame @189- 18. Man Utd @Bogotac 19. Црвени ђаволи @Подсемафорска 20 20. Limanac UTD U Brod su se plasirali FK Pastir, goodgame, Man Utd, Црвени ђаволи i Limanac UTD. U Beton (ako ga bude) su ispali No Totti no party (Crtam Orasi), Lic i neugodan rival. Od takmičenja je odustao ФК West Ham @Прслин BETON 2019/20: 1. Lic @Garnirung 2. neugodan rival @clever bastard 3. FC Gorgonzole @goofs 4. kupovna pilad 5. pfcjagodina 6. Pustinjske Lisice @Azdaja 7. Dabogda crko R'n'R @Aleksandar88 8. Шумадијски Ништаци @porucnik vasic 9. Red Army 10. (još nema ime) @Mindaugas Žukauskas Od takmičenja su odustali No Totti no party @crtamOrasi i Surdilović LTD @SNARC
Redoran Posted July 24, 2019 Author Posted July 24, 2019 Brod je kreiran, privatna poruka poslata učesnicima. Limanac UTD neka mi se javi kako bi dobio kod.
Svarog Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 gledam svoj history... najbolji sam bio u sezoni 2017/18 kad sam bio blizu 100k najjačih igrača. znam da zvuči smešno u kontekstu rezultata nekih sa PPP al eto to mi je uspeh. prošle sezone potop. sezona za zaborav, ni meni nije jasno kojom magijom i đinksevima sam preživeo u Brodu.
Timmi Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Ljudi, ja jos nisam ni pogledao fantasy i potpuno sam nezainteresovan. Tako da je najbolje da racunate da necu igrati.
malkin Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 ovaaaj, nije onda loš trenutak da se i ja odjavim. izvinjavam se svima što nisam ovo ranije prijavio. mislio sam da ću igrati, ali isključivo iz osećanja obaveze prema ppp ligama. sad sam već prilično siguran da narednih meseci neću imati vremena ljudski da igram a to bi još više pokvarilo stvari nego da sad odustanem. možda još uzmem da igram nešto neobavezno i eksperimentalno, ali brišite me iz premera. srećno svima u sezoni osim pokojnom Rodniju kome sreća nije potrebna
Redoran Posted July 25, 2019 Author Posted July 25, 2019 Odjavio se i Fei tako da se stvari kreću prema tome da neće biti Betona. Proverite još jednom u kojoj ste ligi, neki će morati da izađu iz Broda jer su dobili vanredno unapređenje. PREMER 2019/20: 1. Pokusni Kunići @Gylfi Pleasure 2. Misirke @Tolaa 3. 110% @Pokojni Ruxin 4. Trotters Inc. @Moća 5. Argentina Utd @ducca 6. Topolice UTD @nick1986 7. Jako do samog krajatm @copkillah 8. Petoletka @Sam Spade 9. Liverpuldjanitm @Behemoth 10. EON @adasevic 11. FC Ronin @John Coltrane 12. Bobi van kenobi @ubibobi 13. sekretar @sekretar 14. leteci magarci @levi 15. djubretari @sabahudin 16. FC Utd Of MADCHESTER @MancMellow 17. Lezilebovich city @Lezilebovich 18. pubic hair @cvrlle 19. Buljarica Brothers @Mercuzzio 20. Mean Machine @Remi U Premer su se plasirali djubretari, FC Utd Of MADCHESTER, Lezilebovich city, pubic hair, Buljarica Brothers i Mean Machine. U Brod su ispali Miami Heat (Feindouno), Pantelia Stars (pantelia) i Cuvari Tradicije. Od takmičenja su odustali King City @Calavera , Металлург Шеффилд @malkin i Deleted @Timmi . BROD 2019/20: 1. Pantelia Stars @pantelia 2. Cuvari Tradicije @zoki 3. Queens Park Andjus @Dziber 4. Terrible Muriel@nbg4ever 5. Midsomer United @San Epifanio 6. Meraklije UCFC @cartman 7. Beatles @Spelinea 8. Sokolovici UTD @Hudersfield 9. Ultimo Beer Centre @Hobbit slayer 10. Tekneden Kartallar @Redoran 11. OFK Poljanche @Svarog 12. 25 maj @Daddy Cool 13. FK Pastir @Baba Ji 14. goodgame @189- 15. Man Utd @Bogotac 16. Црвени ђаволи @Подсемафорска 20 17. Limanac UTD 18. FC Gorgonzole @goofs 19. Wild card 20. Wild card U Brod su se plasirali FK Pastir, goodgame, Man Utd, Црвени ђаволи, Limanac UTD, FC Gorgonzole, kupovna pilad i pfcjagodina. U Beton su ispali No Totti no party (Crtam Orasi), Lic i neugodan rival. Potonja dvojica će imati wild card odnosno pravo ostanka u Brodu ukoliko ne bude Betona (što je sada sasvim izvesno) Od takmičenja su odustali ФК West Ham @Прслин i Miami Heat @Feindouno . BETON 2019/20 (služi za popunu Broda ukoliko bude još otkaza): 1 (WC). Lic @Garnirung 2. (WC) neugodan rival @clever bastard 3. kupovna pilad 4. pfcjagodina 5. Pustinjske Lisice @Azdaja 6. Dabogda crko R'n'R @Aleksandar88 7. Шумадијски Ништаци @porucnik vasic 8. Red Army 9. (još nema ime) @Mindaugas Žukauskas Od takmičenja su odustali No Totti no party @crtamOrasi i Surdilović LTD @SNARC
Redoran Posted July 25, 2019 Author Posted July 25, 2019 Uzgred, pristupna šifra ne fercera ako radite c/p, dakle morate da je ukucate karakter po karakter. Ko otvara Premer?
Behemoth Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 Au, pa sta je ovo ljudi? Uz svo duzno postovanje prema ostalim ucesnicima, neki od najboljih PPP (a i sire) igraca odustaju, @malkin, @Timmi, @Calavera...uvek je bilo zadovoljstvo i izazov igrati protiv vas, sto se mene tice, nece bito to ista liga vise...
John Coltrane Posted July 25, 2019 Posted July 25, 2019 Putujte igumani. Mada kakvi su manijaci ne bi me cudilo da prave neku svoju “elitnu” ligu
Recommended Posts