August 22, 20204 yr Najbitnije je da se uporede klasik poeni 16 i 17 iz premera vs 4 i 5 iz shipa da bi se znalo ko ulazi/ispada , sve ostalo je nepotrebno
August 22, 20204 yr @Moća imas li info jel se vraca @Feindouno ove sezone na topic - vidim da se sunja po forumu?
August 25, 20204 yr Liverpuldjani™ ove sezone menjaju sponzora, i postaju Kloppopool. Inace, imao sam 2417 poena na kraju.
August 28, 20204 yr Igrao bih i ja ako ima mesta..? Procedura je registrovati se na zvanican fantasy premier league, odabrati igrace, i sta jos?
August 28, 20204 yr Dobices dva koda za privatne lige, jedna je classic fantasy liga gde su svi forumasi djuture, i jos poneki nakupljeni godinama, druga je h2h liga odredjenog ranka (premier, brod, beton ako ga bude bilo), joinujes pre pocetka prvenstva i to je to
August 28, 20204 yr Ultimo Beer Centre je promenio ime u Ultimo Spritzer Boys... Nisam siguran koliko sam bodova imao, ali sam bio u sredini Broda... Sent from my HD1913 using Tapatalk
August 28, 20204 yr ne znam ni ja koliko bodova je bilo, bio negde 4. ili 5. od pozadi u Brodu, igram isto dalje
September 1, 20204 yr ne bih da ulazim Šajberovski u Premijer, kad je već viša sila sprečila nezadrživ prodor momčadi Lic junajteda ka promociji. Tako da, da, igraću Brod