March 7, 20205 yr Trebalo bi 3 direktno + 2 na osnovu klasik poena ali može da se desi i da ceo beton pređe u premer
March 8, 20205 yr Lampard menja u 59 min. Kakva nesolidarnost sa kolegama managerima, koji pošteno rade svoj posao i jedu ovaj fantasy hleb sa sedam kora
March 8, 20205 yr Tacno sam znao, kad mi se iskrao blagi osmeh u trenutku kad je protivnikov igrac napustao igru u 59', da ce mi se kroz pepov sastav bog fantazija nasmejati u lice.Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
March 11, 20205 yr Nešto sam se istripovao i dao traku De Brajneu, mislio sam da će ipak da igra obe, kad ono... Umesto toga, Lundstram ušao sa klupe, a Salahu se duplirali poeni. Više sreće nego pameti
March 11, 20205 yr Prodao Vardija i kupiju Bubajanga, racunajuci da ce odigrati dve utakmice. Ali nece. Najgora igra u univerzumu. Crko im sajt dabogda.
March 11, 20205 yr Prodao Alija, a doveo Mareza i dao mu kapitensku traku. Gadne li igre...Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
March 11, 20205 yr Ja sam bio jako blizu toga da prodam Vardija i De Brajnea i da ih zamenim npr Marezom i Kunom ili tako nešto, ali eto, bar sam nešto uradio pametno i isplatilo se.
March 11, 20205 yr 7 hours ago, copkillah said: Nešto sam se istripovao i dao traku De Brajneu, mislio sam da će ipak da igra obe, kad ono... Umesto toga, Lundstram ušao sa klupe, a Salahu se duplirali poeni. Više sreće nego pameti E tako,sad malo i tebe da napadaju da imaš sreće Mene nije zaobišlo ni u realnosti...ono baš zabrinjavajuće
March 12, 20205 yr ja samo da proverim nešto sa nadležnim za regularnost takmičenja... dakle, ako braća Englezi suspenduju tu njihovu ligu, gde stvarno trče i šutaju loptu, šta ćemo mi da radimo sa ovom našom pravom ligom gde klikćemo? ne bih da se namećem, al ako podvučemo crtu i složimo se da, eto, stvarno nema smisla nešto da se doigravamo u sred leta po neadekvatnim temperaturnim uslovima... ja mislim da u tom scenariju stvarno nema smisla da, kao što neki elementi hoće da proguraju, u sledećoj sezoni lige nastave sa trenutnim sastavima. govorim to kao trenutno plasirani u Brodu, al isto bih govorio i da je neko drugi na mom mestu. jedan džentlmenizam, pre svega.
March 13, 20205 yr Prekidaju bas u trenutku kad je Copi zaseo na celo tabele. Ubi bobi trlja ruke, ja ubijam tugu u Chivas ManUTD edition...