ubibobi Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 Trebalo bi 3 direktno + 2 na osnovu klasik poena ali može da se desi i da ceo beton pređe u premer
levi Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 Lampard menja u 59 min. Kakva nesolidarnost sa kolegama managerima, koji pošteno rade svoj posao i jedu ovaj fantasy hleb sa sedam kora
San Epifanio Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 Tacno sam znao, kad mi se iskrao blagi osmeh u trenutku kad je protivnikov igrac napustao igru u 59', da ce mi se kroz pepov sastav bog fantazija nasmejati u lice.Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
Moća Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 De Brujne ni na klupi Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
copkillah Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Nešto sam se istripovao i dao traku De Brajneu, mislio sam da će ipak da igra obe, kad ono... Umesto toga, Lundstram ušao sa klupe, a Salahu se duplirali poeni. Više sreće nego pameti
Azdaja Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Dominirao do februara, a sad strmoglavi pad. Mrzim ovu igru.
goofs Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Prodao Vardija i kupiju Bubajanga, racunajuci da ce odigrati dve utakmice. Ali nece. Najgora igra u univerzumu. Crko im sajt dabogda.
San Epifanio Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Prodao Alija, a doveo Mareza i dao mu kapitensku traku. Gadne li igre...Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
copkillah Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 Ja sam bio jako blizu toga da prodam Vardija i De Brajnea i da ih zamenim npr Marezom i Kunom ili tako nešto, ali eto, bar sam nešto uradio pametno i isplatilo se.
ubibobi Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 7 hours ago, copkillah said: Nešto sam se istripovao i dao traku De Brajneu, mislio sam da će ipak da igra obe, kad ono... Umesto toga, Lundstram ušao sa klupe, a Salahu se duplirali poeni. Više sreće nego pameti E tako,sad malo i tebe da napadaju da imaš sreće Mene nije zaobišlo ni u realnosti...ono baš zabrinjavajuće
Svarog Posted March 12, 2020 Posted March 12, 2020 ja samo da proverim nešto sa nadležnim za regularnost takmičenja... dakle, ako braća Englezi suspenduju tu njihovu ligu, gde stvarno trče i šutaju loptu, šta ćemo mi da radimo sa ovom našom pravom ligom gde klikćemo? ne bih da se namećem, al ako podvučemo crtu i složimo se da, eto, stvarno nema smisla nešto da se doigravamo u sred leta po neadekvatnim temperaturnim uslovima... ja mislim da u tom scenariju stvarno nema smisla da, kao što neki elementi hoće da proguraju, u sledećoj sezoni lige nastave sa trenutnim sastavima. govorim to kao trenutno plasirani u Brodu, al isto bih govorio i da je neko drugi na mom mestu. jedan džentlmenizam, pre svega.
John Coltrane Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 Prekidaju bas u trenutku kad je Copi zaseo na celo tabele. Ubi bobi trlja ruke, ja ubijam tugu u Chivas ManUTD edition...
Recommended Posts