ubibobi Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Kvalitetno si se autodžinksovao sa tim klinšitom ali ima još nade ako ne pomeneš kako očekuješ Landstramov gol u drugom 😁 Nema boga u đavoljoj igri. Inače Pulđanima i sebi čestitam prvi remi u Premeru od početka sezone a kome je više prijao ogleda se u činjenici da njemu sa klupe ulazi Kantvel sa 2 a meni rasni strelac Dendonker sa 11 pts. 4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Večeras mi treba bar klin šit Landstrama™ za pobedu nad uvek neugodnim Al @Azdaja-om. Pomozi bože!
levi Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Lundstram retko zabija glavom, pa nije on štoper
pantelia Posted December 5, 2019 Posted December 5, 2019 Samo da javim da mi je ovo poslednja sezona u h2h. U proseku imam 7-10 poraza u sezoni sa 1-3 razlike. Prvi po bodovima u Shipu, a u zoni ispadanja. Dosta mi je toga, hocu da gledam fudbal kao covek. Naravno, ovu sezonu igram na punom gasu do kraja.
189- Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 https://fantasy.premierleague.com/entry/1908330/event/15#/
Azdaja Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 8 hours ago, pantelia said: Samo da javim da mi je ovo poslednja sezona u h2h. U proseku imam 7-10 poraza u sezoni sa 1-3 razlike. Prvi po bodovima u Shipu, a u zoni ispadanja. Dosta mi je toga, hocu da gledam fudbal kao covek. Naravno, ovu sezonu igram na punom gasu do kraja. Merkao sam i vas kolega. Bas nemas sreće ove sezone. Al vratiće se negde!!! Dragome Litvancu želim puno uspeha u nastavku takmičenja.
Mindaugas Žukauskas Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 7 hours ago, Azdaja said: Merkao sam i vas kolega. Bas nemas sreće ove sezone. Al vratiće se negde!!! Dragome Litvancu želim puno uspeha u nastavku takmičenja. Fala, takođe. Biće 1 kvalitetan mimoilazak, ako se ja i ti plasiramo u viši rang, a Arsenal strmoglavi u Čempionšip. Čak je ova druga opcija realnija
porucnik vasic Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 (edited) 70 поена и нерешено. Машала. Edited December 6, 2019 by porucnik vasic
goofs Posted December 6, 2019 Posted December 6, 2019 1 hour ago, porucnik vasic said: 70 поена и нерешено. Машала. +1
Moća Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Kakav transfer Obamejang out, Kejn in +©Mene nije igrao ali Keli ulice sa klupe sa 6pts. Odavno me nije ovako usralo.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Moća Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 6 hours ago, 189- said: jebi se inace carlsen drugi trenutno Protiv tebe igram? Prosao si kao Celzi protiv Evertona.
Moća Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 Ali brate koliko ovde smor bez Prslina i one picke Fie-a. Niko da kuka, niko da proziva... I Nbg za svojim placenim skautom koji mu nista nije pomogao. Eeee to su bili dani.
ubibobi Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 (edited) 52 minutes ago, Moća said: Protiv tebe igram? Prosao si kao Celzi protiv Evertona. Niste ni u istoj ligi 😁 Edit:Prslin pizdi i na klasik u našoj ligi,moraće potpuno da batali Edited December 8, 2019 by ubibobi
John Coltrane Posted December 8, 2019 Posted December 8, 2019 1 hour ago, Moća said: Ali brate koliko ovde smor bez Prslina i one picke Fie-a. Niko da kuka, niko da proziva... I Nbg za svojim placenim skautom koji mu nista nije pomogao. Eeee to su bili dani. Pobednik.
Azdaja Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 U Brodu opšti haos, od prvog do desetog mesta svi na sva boda razlike. Tragicar lige je Pantelija mučenik sa najboljim skorom tavori u mid
Recommended Posts