December 5, 20195 yr Kvalitetno si se autodžinksovao sa tim klinšitom ali ima još nade ako ne pomeneš kako očekuješ Landstramov gol u drugom 😁 Nema boga u đavoljoj igri. Inače Pulđanima i sebi čestitam prvi remi u Premeru od početka sezone a kome je više prijao ogleda se u činjenici da njemu sa klupe ulazi Kantvel sa 2 a meni rasni strelac Dendonker sa 11 pts. 4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Večeras mi treba bar klin šit Landstrama™ za pobedu nad uvek neugodnim Al @Azdaja-om. Pomozi bože!
December 5, 20195 yr Samo da javim da mi je ovo poslednja sezona u h2h. U proseku imam 7-10 poraza u sezoni sa 1-3 razlike. Prvi po bodovima u Shipu, a u zoni ispadanja. Dosta mi je toga, hocu da gledam fudbal kao covek. Naravno, ovu sezonu igram na punom gasu do kraja.
December 6, 20195 yr 8 hours ago, pantelia said: Samo da javim da mi je ovo poslednja sezona u h2h. U proseku imam 7-10 poraza u sezoni sa 1-3 razlike. Prvi po bodovima u Shipu, a u zoni ispadanja. Dosta mi je toga, hocu da gledam fudbal kao covek. Naravno, ovu sezonu igram na punom gasu do kraja. Merkao sam i vas kolega. Bas nemas sreće ove sezone. Al vratiće se negde!!! Dragome Litvancu želim puno uspeha u nastavku takmičenja.
December 6, 20195 yr 7 hours ago, Azdaja said: Merkao sam i vas kolega. Bas nemas sreće ove sezone. Al vratiće se negde!!! Dragome Litvancu želim puno uspeha u nastavku takmičenja. Fala, takođe. Biće 1 kvalitetan mimoilazak, ako se ja i ti plasiramo u viši rang, a Arsenal strmoglavi u Čempionšip. Čak je ova druga opcija realnija
December 7, 20195 yr Kakav transfer Obamejang out, Kejn in +©Mene nije igrao ali Keli ulice sa klupe sa 6pts. Odavno me nije ovako usralo.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
December 8, 20195 yr 6 hours ago, 189- said: jebi se inace carlsen drugi trenutno Protiv tebe igram? Prosao si kao Celzi protiv Evertona.
December 8, 20195 yr Ali brate koliko ovde smor bez Prslina i one picke Fie-a. Niko da kuka, niko da proziva... I Nbg za svojim placenim skautom koji mu nista nije pomogao. Eeee to su bili dani.
December 8, 20195 yr 52 minutes ago, Moća said: Protiv tebe igram? Prosao si kao Celzi protiv Evertona. Niste ni u istoj ligi 😁 Edit:Prslin pizdi i na klasik u našoj ligi,moraće potpuno da batali Edited December 8, 20195 yr by ubibobi
December 8, 20195 yr 1 hour ago, Moća said: Ali brate koliko ovde smor bez Prslina i one picke Fie-a. Niko da kuka, niko da proziva... I Nbg za svojim placenim skautom koji mu nista nije pomogao. Eeee to su bili dani. Pobednik.
December 12, 20195 yr U Brodu opšti haos, od prvog do desetog mesta svi na sva boda razlike. Tragicar lige je Pantelija mučenik sa najboljim skorom tavori u mid