November 21, 20195 yr Tot'n'am od sad prelazi u full bunker mod. 0-1 gola po utakmici. uglavnom iz prekida. prodajte Kejna što pre i kupujte štopere Spursa.
November 23, 20195 yr O jebote, CHE v City... Tolo, biraj: - Minus 4 - Minus "Dramatic Staredad" - Fri hit, Hit Tvit, Trip it, Bench Shit. Imam sva cuda na raspolaganju...
November 30, 20195 yr liverpool prima najdebilnije golove od svih ekipa. stalno mi izbijaju bodove iz dzepa bez razloga.
December 1, 20195 yr Tandem Pukki - Cantwelll se vratio ... Pukkija sam naravno prodao pre ove nove serije golova, a Cantwell greje klupu :(
December 2, 20195 yr 12 minutes ago, ducca said: Jedno rekordno izdanje klupe... Da bih ja umesto Abrahama doveo Kejna
December 2, 20195 yr Ahhhh sad vidim da sam 12 sekundi pre kraja pobedu pretvorio u poraz na osnovu Vardijevih oduzetih bonus pojena Što se izvlačilo,izvlačilo se,sad malo na drugu stranu. Cvrle čestitam...porinuo si me u sengrup
December 5, 20195 yr Večeras mi treba bar klin šit Landstrama™ za pobedu nad uvek neugodnim Al @Azdaja-om. Pomozi bože!
December 5, 20195 yr Drag si mi, gledao sam te. Al ne možeš protiv naših boja večeras. Samo da ne zvekne neki glavom.