October 26, 20195 yr Kun © na klupi. Nisam se proslavio sa izmenama za ovo kolo.Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
October 26, 20195 yr Author Onaj osećaj kada otvoriš livescore na 0-7 a tamo Maddison nema ništa, bukvalno ništa. Čak ni asistenciju. Skoro da mi je bilo žao što je na kraju ipak munuo golčinu, bilo bi tako kul i u duhu ove igre da od devet golova nije učestvovao ni u jednom.
October 26, 20195 yr 1 hour ago, John Coltrane said: Perfektan tajming za Kejn out Vardi in. Ajde ne. Samo bi pokvario Vardija nama ostalima.
October 26, 20195 yr 1 minute ago, Svarog said: Ajde ne. Samo bi pokvario Vardija nama ostalima. Vec uzo
October 26, 20195 yr 1 hour ago, John Coltrane said: Perfektan tajming za Kejn out Vardi in. Često se ne slažemo al za ovo si 100% u pravu.
October 26, 20195 yr Ćelavo katalonsko govno me upropastilo ovo kolo, mada i treba kad se kockam s budalom.
November 2, 20195 yr @Svarog cestitke na pobedi u proslom kolu. Ubi me Pep sa svojim eksperimentisanjem. Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
November 2, 20195 yr 1 hour ago, John Coltrane said: @copkillah cestitke, ubi me Lundstram kao granom, a imam ga u drugom timu hvala, nisi imao sreće, ove sezone sam rešio da nedeljno fantaziju posvetim MAKSIMALNO 15 minuta (u proseku bude 3-5) i to se odrazilo na rezultate, ali kad-tad je moralo da bude malo bolje kolo i zalomilo se na tebi
November 3, 20195 yr Kakvo kolo mada generalno zadnjih mesec dana sam bio katastrofalan. Radila je divljakusa.
November 3, 20195 yr auuuuu... malo sreće i za mene. Limanac ( @keljans ) bi me odrao da mu na kraju klupe nisu zakucani Lundstram i Abraham (33p). vidi se da nije promenio tim u odnosu na prošlu nedelju, ne verujem da je ovo planski. Edited November 3, 20195 yr by Svarog