Jump to content
IGNORED

Premer i Brod 2019/2020, a betona ako bude...

Recommended Posts

Posted

Mene ne vadi nista. Dobi me Argentina jer sam mudro ostavio Montoju i Rajana na klupi, jer eto igraju sa Sitijem... :sleep:

Na sve to Piters se povredi 6 minuta pre CSa, tako da vec drugo kolo za redom nisam imao nikakvih sansi... I dalje imam ubedljivo najvise fantazi poena u ligi i drzim zadovoljavajuce 8. mesto :(

Doduse u klasiku sam zglajznuo na drugo mesto.

Posted (edited)

Ako ti je lakše - da sam ja ostavio Kellija medj starterima sa 7p umesto što sam kupio Cresswella za Maitland-Nilesa, onda ti ni Montoya ni Ryan ne bi doneli dovoljno bodova za pobedu (50-49) :dry:

Edited by ducca
Posted

17poena, jebena celava nesposobna prevara :isuse:

Posted

Imam osećaj da bi mi 10 divljih karti po sezoni ooet bilo malo

Posted
3 hours ago, ducca said:

Ako ti je lakše - da sam ja ostavio Kellija medj starterima sa 7p umesto što sam kupio Cresswella za Maitland-Nilesa, onda ti ni Montoya ni Ryan ne bi doneli dovoljno bodova za pobedu (50-49) :dry:

Nije mi lakse :( Vec drugo kolo je toalna tragedija. Sve sto moze da krene naopako krene... Vise sam se smorio zbog Pitersa nego zbog BHA. Iako bi mi to donelo remi a ne pobedu, al to je bas baksuz, a ovo za BHA je moj kiks... al nema veze, verujem da ce u sledecem kolu jos neki veci maler da me strefi :lol:

Posted

Ne verujem, dovoljno si izjinxovao, ne bih voleo da sam tvoj protivnik sledece kolo :lol:

Posted
On 5.10.2019. at 19:24, Lezilebovich said:

Izgleda da je vremeda se zahvalim Pukkiju. Sad košta 7.2, a ja dobijem samo 6.8 - kako me nervira to kažnjavanje early adoptera 

I ja planiram da ga se rešim. Mislim da je to to. Al doneo je bodove, majstor. 

Posted

@Moća skidaj gace, blizi se gracki derbi!

dobro ne gracki, vise jagodinski...

biti ces lanskiran u donji dom :by:

• 2 weeks later...
Posted

Silva na klupi, ko će više da veruje pepari, ni on ne zna šta hoće. 

Posted (edited)
50 minutes ago, John Coltrane said:

1 lider rutiniran :fantom:

Čestitke Džone i hvala ti što si me nakon 3 nedelje rasteretio liderske pozicije...a svi su izgledi da ću sa ekipom vrednom 99,5 mil.iz kola u kolo biti sve rasterećeniji :violin:

Edited by ubibobi
Posted

ajmo Abrahame, nemo' si sisica. dao sam ti kapitensku traku ispred Vardija. dokaži nevernicima iz Broda kaki sam vizionar!

Posted

Gde ces preko hleba pogacu. Jos ne mogu da se opasuljim sta mi uradi omiljeni igrac.

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока

Posted

Zaboravio na petak tekmu, zaplakao bogovima fante. A onda ayoze i sin Piterov kombinovano 26+ pts sami. 

Hvala vam svevisnji, hvala. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...