Jump to content

Premer i Brod 2019/2020, a betona ako bude...

Featured Replies

Ono kad kupiš Vajanldnuma, čovek da jedini gol na utakmici, a tri bonus poena dobije mrtvi Đoel Matip :isuse:

Verovatno je ever objektivni fentezi žiri zaključio da je gol previše ružan da bi mu doneo više bonus poena

Edited by Mindaugas Žukauskas

Pakao :(

1 hour ago, Lezilebovich said:

Pakao :(

Misliš na ovo što je Agueru klupa nagrada za to što je dao gol na svakoj utakmici u ovoj sezoni? Pepara je stari to, hoće da pokaže da je iznad igre.

Kakva pobeda od jedan razlike golom(bonusom) Aubamejanga u poslednjim sekundama meca protiv hrabrih a maleroznih Buljarica brothersa!

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Author

Kada ti elitnitm tim sakupi 20 poena manje od draftovanog (da nema kapitena bilo bi 30 poena manje), a sve to posle odigrane divlje karte, onda znaš znanje.

povukao sam divlju kartu. 

sabio odličnih 62 poena.

drugi skor u ligi.

i izgubio ovo kolo jer sam naravno igrao protiv tima koji ima najbolji skor u ligi.

giphy.gif

Mean Machine slobodno da cestita pobedu boljem :fantom:

Ubio sam Poručnika u poslednjem danu za zasluženo prvo mesto. Jel ima neka medalja?

Litar žestine, post mortem :D

Izgleda da je vremeda se zahvalim Pukkiju. Sad košta 7.2, a ja dobijem samo 6.8 - kako me nervira to kažnjavanje early adoptera 

Kakav kripl fajt sa liderom :isuse

Edited by Moća

22 minutes ago, Moća said:

3 spica 5 poena :D

Ubice me Auba kao granom. Cestitke na pobedi Moco.

dovođenje KDB pred ovo kolo je jedna od onih stvari koje odrede tok ostatka sezone

40 minutes ago, Moća said:

ne igras ti protiv mene :fantom:

• Author

Otprilike treće ili četvrto kolo uzastopno izlazim na crtu protivniku koji, kao i ja, ide na opciju uparivanja Rahimare i Salahare. Pošto i protivnik i ja neslavno izduvamo sa tom taktikom, ostaje da se vidi da li će pobedu odneti moj koncept granitnetm odbrane sa polurekreativcima u napadu, ili protivnički koncept potpuno raspale odbrane ali zato sa Kunarom u napadu.

Ovog vikenda izgleda da će da me izvade Tarkowski i PVA ali vreme je da se gore pomenuto uparivanje okonča.

Guest
This topic is now closed to further replies.