Jump to content
IGNORED

Premer i Brod 2019/2020, a betona ako bude...

Recommended Posts

Posted

Prva 2 kola 6 bodova, ode covek na odmor, nema postenog neta i 2 poraza. Ni Puki in Delofeu out mi nije pomoglo, cestitke protivnicima.

Posted

Ako ti je za utehu, izgubio si od vodeceg u Klasiku :D

Lepo da sam negde zapisao, jerbo ko zna dal ce opet da se desi :)

Posted

Samo i ovde, javno da kazem, jebo me KDB i celava prevara. Umalo da zbog toga zrtvuje Tobija koji je zabio i asist i cs i bonus.

Posted

Samo da prijavim da me opet sjebala aplikacija i nije mi prebacila traku sa Kdb-a na Salaha <_>
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted
39 minutes ago, John Coltrane said:

Samo i ovde, javno da kazem, jebo me KDB i celava prevara. Umalo da zbog toga zrtvuje Tobija koji je zabio i asist i cs i bonus.

I ja sam divljakusu organizovao tako da dovedem KDBa, doveo I oba clezijeva deteta. Onda skontao da je dvojac iz celzija prevelik rizik I zamenio Abrahama Willsonom :isuse:.

Posted

Timu nastavlja teror, - 4 za manea ispravlja traka na njegovoj ruci. Jedan bamboleo moglo bi se reći. 

Posted (edited)

Mount zamenjen u 16. minutu zbog povrede zgloba :(

Edited by Lezilebovich
Posted

Kako je Pep jedna duhovita osoba kada ostavi Sterlinga na klupi protiv Votforda kući

Posted
6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kako je Pep jedna duhovita osoba kada ostavi Sterlinga na klupi protiv Votforda kući

Jos ako ga ubaci u poslednjih 5 minuta :(

Posted

Sad sam tek skontao da sam iz Brajtona umesto Maupay-a kupio Murray-a. :frust:

Posted

Ja mislim da je Pep izvukao Walkera u 50 i nekom samo da bi se sprdao sa fantazistima. Tačno mogu da zamislim kako se podlo smeje u sebi. Dripac.

Posted

77 and counting :fantom:

Napokon sam ubo kapitena + B.Silva

Posted

vreme je za divlju kartu, dosta sam se vala i suzdržavao.

Posted
vreme je za divlju kartu, dosta sam se vala i suzdržavao.

+1 aka aferim...

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...