Jump to content
IGNORED

Premer i Brod 2019/2020, a betona ako bude...

Recommended Posts

Posted

Ne moze se pogresiti sa liverpuldjanima izgleda, samo ih treba nakrcati do maksimuma

Posted

Glupavo pitanje, da li sam ja ušao u brod ili ne? U aplikaciji mi izlazi da sam samo ja u njemu 😒

Posted
5 minutes ago, keljans said:

Glupavo pitanje, da li sam ja ušao u brod ili ne? U aplikaciji mi izlazi da sam samo ja u njemu 😒

cestitke na tituli

Posted
49 minutes ago, keljans said:

I kod mene ista stvar. @Gylfi Pleasure , jesmo li nešto pogrešili sa podešavanjima?

Posted

Sacekajte malo da se stabilizuje FPL

Posted

Izasao raspored. Ja Prvo kolo na levija...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Posted

Ko nema Salaha© nek se obesi...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted

I u Premeru i u Draftu vs. Liverpuldjana, koji nema Salaha, pa je time umanjio i moje izostavljanje istog.

Posted

Ako ikada budem batalio fantazi to će biti zbog svih ovih godina uzaludnih pokušaja da skontam ko će kod ćelavog smarača biti u prvih 11. Bog je najveći i zgromiće ga zajedno sa njegovim mrtvim Davidom Silvom.

Posted

Tako sam i ja prošle godine uzeo B. Silvu koji je dominirao na pripremama i na početku - klupa. Nakon par par tekmi ga prodam, a on posle izdominirao :(

Posted
4 hours ago, ducca said:

Aaaaaand wild card is on :sleep:

Amen to that

Posted

I naravno poraz u prvom kolu. Cestitke ubibobi.

Posted

kakva inflacija poena. sad 65p od prvih 7 igrača nije dovoljno ni za top milion 

Posted
12 hours ago, Moća said:

I naravno poraz u prvom kolu. Cestitke ubibobi.

Hvala Moćo, neplanirani poeni Kelija i Rajana uz pomoć kraha odbrane spursa su odlučili meč.Dosta sreće ☺

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...