August 9, 20195 yr Ne moze se pogresiti sa liverpuldjanima izgleda, samo ih treba nakrcati do maksimuma
August 9, 20195 yr Glupavo pitanje, da li sam ja ušao u brod ili ne? U aplikaciji mi izlazi da sam samo ja u njemu 😒
August 9, 20195 yr 5 minutes ago, keljans said: Glupavo pitanje, da li sam ja ušao u brod ili ne? U aplikaciji mi izlazi da sam samo ja u njemu 😒 cestitke na tituli
August 9, 20195 yr Author 49 minutes ago, keljans said: Glupavo pitanje, da li sam ja ušao u brod ili ne? U aplikaciji mi izlazi da sam samo ja u njemu 😒 I kod mene ista stvar. @Gylfi Pleasure , jesmo li nešto pogrešili sa podešavanjima?
August 9, 20195 yr Izasao raspored. Ja Prvo kolo na levija... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
August 10, 20195 yr I u Premeru i u Draftu vs. Liverpuldjana, koji nema Salaha, pa je time umanjio i moje izostavljanje istog.
August 10, 20195 yr Author Ako ikada budem batalio fantazi to će biti zbog svih ovih godina uzaludnih pokušaja da skontam ko će kod ćelavog smarača biti u prvih 11. Bog je najveći i zgromiće ga zajedno sa njegovim mrtvim Davidom Silvom.
August 10, 20195 yr Tako sam i ja prošle godine uzeo B. Silvu koji je dominirao na pripremama i na početku - klupa. Nakon par par tekmi ga prodam, a on posle izdominirao :(
August 11, 20195 yr I naravno poraz u prvom kolu. Cestitke ubibobi.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
August 11, 20195 yr 12 hours ago, Moća said: I naravno poraz u prvom kolu. Cestitke ubibobi. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Hvala Moćo, neplanirani poeni Kelija i Rajana uz pomoć kraha odbrane spursa su odlučili meč.Dosta sreće ☺