August 13, 20195 yr 29 minutes ago, pasha said: Prolazak Krasnodara portiv Porta je prilicno iznenadjenje jer je Porto pobedio u gostima. Seltik je vec onako. Vece je iznenadjenje Bazel i Dinamo K. za mene. porto je u rasulu, kao sto rekoh na kladzi ocekivao sam pobedu krasnodara.
August 14, 20195 yr zvezda je prosle godine bila prva koja je iz prvog kola stigla do ls, jel tako? ove sezone i zvezda i cluj iz prvog kola. cluj cak ima jadniji koef od zvezde kad je krenula, mizernih 3.500, a mislim da ce i slaviju proci strasne utakmice sinoc, steta sto je sve bilo u isto vreme skoro. ima li negde neki full pregled?
August 14, 20195 yr Author Just now, rock bob said: zvezda je prosle godine bila prva koja je iz prvog kola stigla do ls, jel tako? da
August 14, 20195 yr 1 hour ago, rock bob said: strasne utakmice sinoc +1 Pravo evropsko vece u retro stilu, izjednacene ekipe i gomila iznenadjenja. Porto ostao bez LS prvi put posle 2010-e, Seltik ispao, Dinamo Kijev...Bazel izbacio PSV pa ispao od Laska. Steta sto danas ovo sve sluzi samo da se udje u grupe i bude sparing partner smaracima iz liga 5.
August 14, 20195 yr Kluz ni u jednom kolu nije bio nosilac, naslagali su Astanu, Makabi i Seltik, voleo bih da cepnu i Slaviju.
August 20, 20195 yr Odličan Apoel protiv Ajaksa u prvih pola sata. Nekoliko dobrih šansi, Holanđani ništa za sada.
August 20, 20195 yr trudi se Apoel ali dosta neorganizovano, uglavnom na avanturističke driblinge ovog Libanca, Jordanca.. trebalo bi Ajax da ih smiri uskoro Edited August 20, 20195 yr by levi
August 20, 20195 yr Al-Taamari, jordanski Mo Salah sa Ali Expresa. Kosta 3 miliona a u stvari uopste nije los. Steta sto mu desna noga sluzi samo za ravnotezu
August 20, 20195 yr jbg polufinlisti, hoće ovo da prođu s pola snage. ali defanziva im u je rasulu, kakva serija žuih kartona u iznudi