November 5, 20195 yr jbt kakvo ludilo od utakmice i na kraju glavni utisak mi je da je sudija produzio drugo poluvreme za samo 4 minuta??!? na kraju ajax mogao da pobedi, kakav bi to horor bio s obzirom da je valencia preokrenula. sve tri ekipe po 7 boda, s tim da mi imamo najbolji raspored rekao bih. u gostima valencia i kod kuce lille. ajax u gostima lille i kod kuce valencia. a i imamo bolji medjusobni skor od ajaxa.
November 5, 20195 yr 8 minutes ago, 189- said: jbt kakvo ludilo od utakmice i na kraju glavni utisak mi je da je sudija produzio drugo poluvreme za samo 4 minuta??!? Iskljucio sam posle onog cirkusa sa kartonima i penalima pa nisam ovo video
November 5, 20195 yr 23 minutes ago, John Coltrane said: Al bi bilo sexy da Barsa ne prodje grupu. Origi efekat ne prestaje
November 6, 20195 yr jbt kakvo ludilo od utakmice i na kraju glavni utisak mi je da je sudija produzio drugo poluvreme za samo 4 minuta??!? na kraju ajax mogao da pobedi, kakav bi to horor bio s obzirom da je valencia preokrenula. sve tri ekipe po 7 boda, s tim da mi imamo najbolji raspored rekao bih. u gostima valencia i kod kuce lille. ajax u gostima lille i kod kuce valencia. a i imamo bolji medjusobni skor od ajaxa. Ajax ima srece sto ne igra sledecu sa Valensijom. naci izvuci x u francuskoj i tuci spance. Celzi u LEInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
November 6, 20195 yr Koliko Dinamo nema sreće... U 95. minutu penal za Šahtjor posle faula nad golmanom Šahtjora koji je došao u Dinamov šesnaesterac. Edited November 6, 20195 yr by Mark Rothko