189- Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 jbt kakvo ludilo od utakmice i na kraju glavni utisak mi je da je sudija produzio drugo poluvreme za samo 4 minuta??!? na kraju ajax mogao da pobedi, kakav bi to horor bio s obzirom da je valencia preokrenula. sve tri ekipe po 7 boda, s tim da mi imamo najbolji raspored rekao bih. u gostima valencia i kod kuce lille. ajax u gostima lille i kod kuce valencia. a i imamo bolji medjusobni skor od ajaxa.
Zico Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 8 minutes ago, 189- said: jbt kakvo ludilo od utakmice i na kraju glavni utisak mi je da je sudija produzio drugo poluvreme za samo 4 minuta??!? Iskljucio sam posle onog cirkusa sa kartonima i penalima pa nisam ovo video
John Coltrane Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Kondogbia sa 35m, Dani Pareho “panenka” sa kreca. Valensija ubila Lil.
copkillah Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 23 minutes ago, John Coltrane said: Al bi bilo sexy da Barsa ne prodje grupu. Origi efekat ne prestaje
John Coltrane Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 8 hours ago, copkillah said: Origi efekat ne prestaje “Liverpool legend btw”
mlatko Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 jbt kakvo ludilo od utakmice i na kraju glavni utisak mi je da je sudija produzio drugo poluvreme za samo 4 minuta??!? na kraju ajax mogao da pobedi, kakav bi to horor bio s obzirom da je valencia preokrenula. sve tri ekipe po 7 boda, s tim da mi imamo najbolji raspored rekao bih. u gostima valencia i kod kuce lille. ajax u gostima lille i kod kuce valencia. a i imamo bolji medjusobni skor od ajaxa. Ajax ima srece sto ne igra sledecu sa Valensijom. naci izvuci x u francuskoj i tuci spance. Celzi u LEInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
arheolog1981 Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Dobi Dinamo u 94 i 98. minutu dva gola Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Mark Rothko Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 (edited) Koliko Dinamo nema sreće... U 95. minutu penal za Šahtjor posle faula nad golmanom Šahtjora koji je došao u Dinamov šesnaesterac. Edited November 6, 2019 by Mark Rothko
Recommended Posts