Jump to content
IGNORED

LIga šampiona 19/20

renne

Recommended Posts

Posted

morace jedan stoper napolje bilva unutra i de bruyne u sredinu

Posted

Sto se Pep usro ovoliko od Lyona? Igra 5 u odbrani ko protiv ko zna koliko napadacke ekipe da igra. Dobro, igra Lyon na kontre al ko da nisu navikli na to u PL

Posted (edited)

Ultra dosadno poluvreme. City valjda stalno igra protiv bunkera, ne kapiram ovako metiljavo izdanje (pola sata bez suta na gol).

Edited by Miljenko
Posted

Ako se usro jednog igraca, sta ce protiv Nemaca? Da igra 5-4-1 bunkericu?

Posted

Dobro pice Francuzi, prijao im je odmor, jedino oni nisu pikali do kraja od ovih ozbiljnih. PSG razguzio Atalantu u drugom, ovi su dobro trcali i u Torinu i sad. 

Neka neko kupi Aci jebeni mikrofon s noise cancellationom za 25e, opet se cuje kako klikce. Najlaksi pos'o u galaksiji ima.

Posted

Koliko losih centarsuteva igraca Sitija.

Posted
3 minutes ago, 189- said:

kakav je krs danas cancelo

Standardni Kanselo, rekao bih :fantom:

Posted

Nisam gledao prvo poluvreme, kakva je ovo postava gde je Kanselo levi bek a KDB levo krilo? Wtf. 

Gde su Silve, Aguero i Mendi?

KDB svaki slobodnjak, kao penal da su ti svirali. 

Posted
Just now, Miljenko said:

Koliko losih centarsuteva igraca Sitija.

A i da poode, nema ko da skoči...

Štaje sa Silva&Silva? No Silva, no party...

Posted

Pa nisam znao da je Aca kolega forumaš, vidim poznato mi ovoliko navlačenje i divljenje Sitiju

Posted

Stoji za skok, mada su dosta puta prebacili sesnaesterac, sto mi deluje nedopustivo za ovaj nivo.

Posted
Just now, James Marshall said:

Pa nisam znao da je Aca kolega forumaš, vidim poznato mi ovoliko navlačenje i divljenje Sitiju

Pa skroz ima smisla, ne gleda utakmice tima za koji navija, oduševljava se nefudbalskim stvarima, kao pare i statistika... hm... :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...