kud u maglu Simoviću Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 ajd da pitam i ovde kakav je račun glede ovogosezonskog nastupa blizanacatm u evropi, koliko nam treba bodova da bi imali dva tima u lš? da li je uopšte realno?
goofs Posted August 30, 2019 Posted August 30, 2019 Pitao ja na prosloj strani, niko da bekne Malo sam nesto cackao, po ovoj listi ovde https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficient#UEFA_team_ranking treba nam jos malo dobrih rezultata da bismo nadmasili godinu koja se brise iz kalkulacije (15/16). Sto u teoriji znaci napredak. Ispred nas su Hrvati, Grci i Kiprani, svi ostali sa po jednim ucesnikom u Euro takmicenjima. Ne znam kako se sve to racuna, ali moramo da prebacimo svo troje da bismo upali na to mesto sa dva predstavnika, i pri tom niko ispod da nas ne prebaci (recimo ludi Skoti, ili Svajcarci sa tri tima). Mislim da cemo najvece sanse imati za, cini mi se, dve sezone, kada se budu brisali rezultati iz 16/17 kada smo bili mnogo jadni. E sad, druga strana price je sto bi nas drugi predstavnik koji nije sampion isao u onu drugu polovinu kalkulacija gde su veci bauci od ovog "champsions-patha".
El Patron Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 36 godina ima, meni je on jos dok je igrao za Celzi izgledao kao da ima 30 i kusur
Miljenko Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 Inter kakav god sastav sklopio, uvek igra najdosadniji fudbal.
Cash Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 40 minutes ago, 189- said: zhirkov jos uvek igra I Bane jos uvek igra
John Coltrane Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 Depaj sa kreca za 1:1, imali su upravo sansu i da preokrenu. Inter epski uzas.
levi Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 a onaj debeli iz Slavije se smejao na žrebu, kad je video kakvu grupu su dobili
Recommended Posts