Jump to content
IGNORED

LIga šampiona 19/20

renne

Recommended Posts

Posted

Jebo ih Spanac, celu utakmicu navlaci za APOEL, sa ovim kartonima. Stoji da je Ajax bio ispod svakog nivoa u ofanzivi; pozadi ni prosle sezone nisu bili nesto.

Boring, sve u svemu.

Posted (edited)

Ja ocekujem da stave nekog prigodnog sudiju, kao u prosloj rundi. Ipak je to bitno trziste, plus lepa prica iz prosle sezone.

Edited by Miljenko
Posted

Mislim da ce kvalitet Ajaksa biti presudan... :fantom:

Posted

Ajax je gomilu puta ispadao tako random u kvalifikacijama, sa sve dobrim ekipama (Sneijder, VDV, Heitinga, Stekelenburg i ta generacija), tipa Slavia Prag, Dinamo Zagreb, Kopenhagen, i to svaki put kod kuce. Sve je moguce. :D

Posted (edited)

niko ne prenosi Dinamo?

našo, Arena 5

Edited by levi
Posted
19 hours ago, Plajvi said:

Ajax je gomilu puta ispadao tako random u kvalifikacijama, sa sve dobrim ekipama (Sneijder, VDV, Heitinga, Stekelenburg i ta generacija), tipa Slavia Prag, Dinamo Zagreb, Kopenhagen, i to svaki put kod kuce. Sve je moguce. :D

Od Dinama su ispali sa timom u kojem su bili mlađahni Suarez i Huntelaar, u odbrani veteran Stam, bio je tu i onaj Emanuelson. Dinamo su golovima i na terenu predvodili Modrić i Mandžukić. Ne znam kad je pretkolo Lige UEFA ponudilo toliko budućih dominatora na svjetskoj sceni.

Posted

Dinamo rešio probleme oko plasmana

Posted
1 hour ago, renne said:

Dinamo rešio probleme oko plasmana

Bilo bi reseno da je 5:0 :fantom:

Posted

Lazar Randjelovic uteruje Olimpijakos u LS nakon sto je, usavsi kao rezerva, dao dva gola.

Posted

Ne volim preterano Olimpijakos ali mi je bas drago sto su razvalili ovaj odvratni, umisljeni mafijaski klub od Krasnodara.

Posted

Rozenborg je uzasno startovao u prvenstvu i tek skoro su se konsolidovali ali i pored toga im Molde ne bezi puno pa su i dalje u igri. Nisam gledao pregled ali me iznenadila tako lagana pobeda Dinama.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...