BWA Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 jebena su gostovanja u aba. bio sam na mecu protiv igokee kad smo izgubili tridesetak razlike od njih, a znali smo sa brutalnim timovima gubiti od krke u onoj odvratnoj skolskoj sali. pobjeda se pise, tjeraj dalje.
Mark Rothko Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Da li je bilo ikoga ko nije verovao da će Nikola Janković posle one trojke odmah u sledećem njihovom napadu nešto sjebati? Ja sam očekivao koš i 3 slobodna.
goofs Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Mislim da se to nije ni dovodilo u pitanje. Ali za trojku jbg svaka cast, kucu bih komotno stavio na promasaj, na svu srecu nisam kockar. Ne znam sta se desava sa Belorusom, igra dosta malo i osrednje nikako, jeste pocetak sezone tek, ali mora da napravi iskorak.
Jimmy Kowalski Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Vec je receno, vuce povredu, nije dovoljno spreman i nece se tako brzo vratiti na nivo iz prosle sezone..
April Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 36 minutes ago, BWA said: veceras guzenje tofasa. Pozvati i Erdogana na monster black boner.
BWA Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 6 minutes ago, April said: Pozvati i Erdogana na monster black boner. taj se ne odvaja od vrhovnika. cisto sumnjam da vodja planira u arenu.
kud u maglu Simoviću Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 razmišljam da posle mnogo godina pogledam kkp uživo vratili smo se kući
goofs Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 Ako ovo dobijemo bez Tomasa debelom hrčku podići spomenik ispred Arene.
BWA Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 nisam u mogucnosti da gledam. koliko navijaca je areni? btw. dobijamo 10 razlike.
kud u maglu Simoviću Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 1 minute ago, BWA said: nisam u mogucnosti da gledam. koliko navijaca je areni? btw. dobijamo 10 razlike. nisam ga čuo da je rekao. prvi prsten je pun, a drugi se ne vidi ja sam krenuo sa namerom da gledam live, izduvao sam za parking, a red za karte/ulaz je bio baš dugačak
kud u maglu Simoviću Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 nateraće me ostaja da uzmem godišnju
Recommended Posts