October 5, 20195 yr jebena su gostovanja u aba. bio sam na mecu protiv igokee kad smo izgubili tridesetak razlike od njih, a znali smo sa brutalnim timovima gubiti od krke u onoj odvratnoj skolskoj sali. pobjeda se pise, tjeraj dalje.
October 5, 20195 yr Da li je bilo ikoga ko nije verovao da će Nikola Janković posle one trojke odmah u sledećem njihovom napadu nešto sjebati? Ja sam očekivao koš i 3 slobodna.
October 6, 20195 yr Mislim da se to nije ni dovodilo u pitanje. Ali za trojku jbg svaka cast, kucu bih komotno stavio na promasaj, na svu srecu nisam kockar. Ne znam sta se desava sa Belorusom, igra dosta malo i osrednje nikako, jeste pocetak sezone tek, ali mora da napravi iskorak.
October 6, 20195 yr Vec je receno, vuce povredu, nije dovoljno spreman i nece se tako brzo vratiti na nivo iz prosle sezone..
October 8, 20195 yr 36 minutes ago, BWA said: veceras guzenje tofasa. Pozvati i Erdogana na monster black boner.
October 8, 20195 yr 6 minutes ago, April said: Pozvati i Erdogana na monster black boner. taj se ne odvaja od vrhovnika. cisto sumnjam da vodja planira u arenu.
October 8, 20195 yr nisam u mogucnosti da gledam. koliko navijaca je areni? btw. dobijamo 10 razlike.
October 8, 20195 yr 1 minute ago, BWA said: nisam u mogucnosti da gledam. koliko navijaca je areni? btw. dobijamo 10 razlike. nisam ga čuo da je rekao. prvi prsten je pun, a drugi se ne vidi ja sam krenuo sa namerom da gledam live, izduvao sam za parking, a red za karte/ulaz je bio baš dugačak