Azdaja Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Kaže Tegi da se planira zamena za Parahovskog, meni to ne pije vodu. Koliko god da je ovaj ne spreman trenutno, obično teški centri teže ulaze u formu u svakom slučaju.
Mark Rothko Posted October 4, 2019 Posted October 4, 2019 Autor i voditelj - Tegi Organizator - Tegi Snimatelj - Tegi Montažer - Tegi Animacija - Tegi Grafički dizajner - Tegi Kolor korekcija - Tegi Muzika - Tegi Reditelj - Tegi
BWA Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 stedimo na svim poljima. sto da se na klupskoj televiziji zaposljava 5-6 ljudi i rasipaju pare, kad tegi moze sve sam za jednu platu.
SNARC Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Mozda ce opet da zove Grbu..sad kad nas Njegova prevashodnost tako galantno cascava..doduse, manje nego neke druge..ali opet galantno.
Milošica Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Jaramaz standardno dobar.Volden danas odličan.Pejdž opet koristi epizodnu ulogu maksimalno. Birča užas. Tomas ne igra,šta li je u pitanju
J.R. Cash Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Gordic neverovatno los danas. Vise je lopti dodao protivnicima nego saigracima. Partizan jedno 7 uzastopnih cetvrtina uzasno zavrsava.
Tresko Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Mislim da ga odmara Trinchieri, igrao je non-stop na svim utakmicama do sada. Danas nek malo igraju oni koji inače ne igraju...........
April Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Odlični Igosi. Prava šteta za Trifu, iskidaće oni mnoge ove godine. Sent from fav toy
J.R. Cash Posted October 5, 2019 Posted October 5, 2019 Spucas tolike pare u tim i igra ti pokojni Novica, a Igokea te masakrira na skoku.
Recommended Posts