J.R. Cash Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 Tri poslednja kosa primamo iz ofanzivnog skoka.
Azdaja Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 Mnogo gotivan lik(mozli) , najjači mi je za sada od svih pojačanja uz Gordu al Gorda je već naš ihaha. Kakva blokada avaj džaba... Bice ovo lep start sezone, teško gostovanje. Idemo bre.
J.R. Cash Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 Just now, SNARC said: Ovo stvarno treba da se potrude da izgube Lepo su se potrudili
ToniAdams Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 jebemti slobodna, dvocifreno bismo vodili da ih samo solidno cepaju
kud u maglu Simoviću Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 bravo mada je moglo i bez gluposti na kraju
ZokiAsov Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 Porodismo pobedu nekako na kraju. Zadnjih par minuta je izgledalo kao da su nasi igraci opasnio zategli na veneciju na kladzi
Filozof manijak Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 Mozda ganjali hendikep Živ se preznojah čitajući pbp na ppp Pobeda na premijeri Jurokupa. Salute!
BWA Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 preskocena prva prepreka na dugom putu do osvajanja ovog renomiranog takmicenja bravo, bravo!
Jimmy Kowalski Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 Zar je neko ocekivao da cemo drugacije pobediti nego ovako? Don't think so..
Azdaja Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 Ako je ovo još početak i nismo dostigli maksimum, ozbiljno ozbiljna ekipa ove godine. Nisu lagali kad su rekli da su uložili mnogo.
goofs Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 Prvi put gledao nase ove sezone, utisak mi je da nam kakvocja igre progresivno opada cim neki crnac izadje iz igre.
Mark Rothko Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 Sa pola snage + Zagora fore dobismo prvaka Italije. Ovo je bilo realno za dvadesetak razlike, ali mi ne bi bili mi da ih na kraju svake četvrtine nismo vraćali u život. Ipak je razlika u klasi velika i od početka se videlo da ovo dobijamo. Smor.
Recommended Posts