September 30, 20195 yr 21 minutes ago, goofs said: bwt, crtice iz finala - Novica i Birca imaju identican ucinak, jedan je igrao 18 minuta a drugi 0, sami procenite koji je koji. Zato je na prethodne dve utakmice bio jedan od najboljih u timu. A na te dve utakmice Jare jedan od najgorih, pa je zablistao juce. Ako bi moglo bez tog selektivnog izvlacenja ucinka igraca..
September 30, 20195 yr Uz Jareta će i Zagor proigrati, mmw edit: da li je Jaramaz uopšte naš igrač? Video sam da je raskinuo stari ugovor, ali ne mogu da nađem da je zvanično potpisao ugovor s nama Edited September 30, 20195 yr by April
September 30, 20195 yr 2 hours ago, Nikodije said: Malo je nejasno da ste pustili Pecarskog, a držite njih dvojicu. Al nema veze, Pecarski je sada u sigurnim rukama, pa srpska košarka neće trpeti kako sto su pustili pecarskog, toliko su jaki da im je novica treca cetvorka, a i njega ce koristiti samo u utakmicama protiv nas i jos po kojoj slicnoj.. 2 hours ago, goofs said: Mene raduje, mi smo 3 godine trpeli onog drugog Jaramaza ne bismo li po bratskoj vezi privoleli ovoga da dodje kod nas. Dosao je, ali jedno 8 godina kasnije. no bar da se pokaze korisnim ulozeni trud. to su bili aranitovici.. s tim sto je na kraju vecu ulogu imaju onaj prvi nego ovaj projektovani™ bogdan™..
September 30, 20195 yr 12 minutes ago, April said: Uz Jareta će i Zagor proigrati, mmw edit: da li je Jaramaz uopšte naš igrač? Video sam da je raskinuo stari ugovor, ali ne mogu da nađem da je zvanično potpisao ugovor s nama Zagor kida od prvih pripremnih utakmica. Samo da bude zdrav, jer svaka pauza ga prilicno izbacuje iz ritma..
September 30, 20195 yr 5 minutes ago, BWA said: ko prenosi ovo takmicenje koje cemo osvojiti, tzv. kup mitra mirica? Sk
October 1, 20195 yr Ako se pitate zašto, odgovor je supernova. Svađa između sns/mts i pietrusovog sbb. Mts/sns mislio da doskoči sa uvođenjem sk 1,2,3 na supernovi a da izbegne emitovanje n1. A ovaj odgovorio pravljenjem kanala nova gde će ići aktuelna politika i najbitniji sportski prenosi. A narod...pa ko ga jebe.