September 29, 20195 yr Venecija je opasna ekipa i daleko od toga da je pobeda izvesna.. Ne kazem da ih se treba bojati, ali ij ne treba potcenjivati.
September 29, 20195 yr 10 minutes ago, theanswer said: Venecija je opasna ekipa i daleko od toga da je pobeda izvesna.. Ne kazem da ih se treba bojati, ali ij ne treba potcenjivati. Ostaviti jednu ekipu poput Cedevite u 4/4 na samo četiri poena, od čega je Tomas dao jedan autokoš ipak govori dosta toga u naš prilog. Jaramaz igra sjajno, vidan napredak. Janković stagnacija.. Edited September 29, 20195 yr by BlackGeorge
September 30, 20195 yr lepa uvertira pred sezonu..malo kurčenja,da se vidi ko ima najskuplji tim u ligi ,...jaramaz najbolji očekivano,treba jedan takav igrač srpskoj košarci
September 30, 20195 yr Hoce Ostoja da bude veci Bokan od Bokana. 6 stranaca u jednom prelaznlm roku i ceka se sedmi. Grobari (srpske kosarke)
September 30, 20195 yr dok god su na suprotnoj strani covic i misko, nema mjesta brizi za srpsku kosarku.
September 30, 20195 yr To to.. Konkurencija je stravično jaka, te se još moramo dobrano znojiti da dosegnemo istu
September 30, 20195 yr 2 hours ago, MiddleClass said: Hoce Ostoja da bude veci Bokan od Bokana. 6 stranaca u jednom prelaznlm roku i ceka se sedmi. Grobari (srpske kosarke) I nisi u nekoj formi, moze to brze, jace, bolje
September 30, 20195 yr Šampioni pripremnog perioda 😛 Tomas stvarno dobar igrač, raduje živina koju pokazuju Jaramaz i Zagorac.
September 30, 20195 yr Mene raduje, mi smo 3 godine trpeli onog drugog Jaramaza ne bismo li po bratskoj vezi privoleli ovoga da dodje kod nas. Dosao je, ali jedno 8 godina kasnije. no bar da se pokaze korisnim ulozeni trud.
September 30, 20195 yr bwt, crtice iz finala - Novica i Birca imaju identican ucinak, jedan je igrao 18 minuta a drugi 0, sami procenite koji je koji.
September 30, 20195 yr Malo je nejasno da ste pustili Pecarskog, a držite njih dvojicu. Al nema veze, Pecarski je sada u sigurnim rukama, pa srpska košarka neće trpeti
September 30, 20195 yr 6 minutes ago, goofs said: Mene raduje, mi smo 3 godine trpeli onog drugog Jaramaza ne bismo li po bratskoj vezi privoleli ovoga da dodje kod nas. Dosao je, ali jedno 8 godina kasnije. no bar da se pokaze korisnim ulozeni trud. cenim da si pomesao sa bracom aranitovic