Jump to content
IGNORED

KK Partizan 19/20

garmonbozia

Recommended Posts

Posted

Gledajući večerašnji Partizan pobeda protiv Venecije je izvesna.

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BWA

434

• Tresko

312

• ZokiAsov

261

• Kreator

254

Posted

Venecija je opasna ekipa i daleko od toga da je pobeda izvesna.. Ne kazem da ih se treba bojati, ali ij ne treba potcenjivati. 

Posted

Nije lose, nije lose.

Sto se trofeja tice 1/5 za sada.

Posted (edited)
10 minutes ago, theanswer said:

Venecija je opasna ekipa i daleko od toga da je pobeda izvesna.. Ne kazem da ih se treba bojati, ali ij ne treba potcenjivati. 

Ostaviti jednu ekipu poput Cedevite u 4/4 na samo četiri poena, od čega je Tomas dao jedan autokoš :D ipak govori dosta toga u naš prilog. 

Jaramaz igra sjajno, vidan napredak. Janković stagnacija..

Edited by BlackGeorge
Posted

lepa uvertira pred sezonu..malo kurčenja,da se vidi ko ima najskuplji tim u ligi ,...jaramaz najbolji očekivano,treba jedan takav igrač srpskoj košarci

Posted

Hoce Ostoja da bude veci Bokan od Bokana. 6 stranaca u jednom prelaznlm roku i ceka se sedmi.

Grobari (srpske kosarke) :fantom:

Posted

dok god su na suprotnoj strani covic i misko, nema mjesta brizi za srpsku kosarku.

Posted

To to.. Konkurencija je stravično jaka, te se još moramo dobrano znojiti da dosegnemo istu

Posted
2 hours ago, MiddleClass said:

Hoce Ostoja da bude veci Bokan od Bokana. 6 stranaca u jednom prelaznlm roku i ceka se sedmi.

Grobari (srpske kosarke) :fantom:

I nisi u nekoj formi, moze to brze, jace, bolje

Posted

Šampioni pripremnog perioda   😛

Tomas stvarno dobar igrač, raduje živina koju pokazuju Jaramaz i Zagorac.

Posted

Koga raduje? Da neces kojotovim stopama? :D

Posted

Mene raduje, mi smo 3 godine trpeli onog drugog Jaramaza ne bismo li po bratskoj vezi privoleli ovoga da dodje kod nas. Dosao je, ali jedno 8 godina kasnije. no bar da se pokaze korisnim ulozeni trud.

Posted

bwt, crtice iz finala - Novica i Birca imaju identican ucinak, jedan je igrao 18 minuta a drugi 0, sami procenite koji je koji.

Posted

Malo je nejasno da ste pustili Pecarskog, a držite njih dvojicu.

Al nema veze, Pecarski je sada u sigurnim rukama, pa srpska košarka neće trpeti  :dry:

Posted
6 minutes ago, goofs said:

Mene raduje, mi smo 3 godine trpeli onog drugog Jaramaza ne bismo li po bratskoj vezi privoleli ovoga da dodje kod nas. Dosao je, ali jedno 8 godina kasnije. no bar da se pokaze korisnim ulozeni trud.

cenim da si pomesao sa bracom aranitovic

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...