Jimmy Kowalski Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Miletic me u faci podseca na Vanju. Prvi put kad sam ga video, pomislio sam da mu je burazer..
Tresko Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 9 hours ago, Jimmy Kowalski said: Miletic me u faci podseca na Vanju. Prvi put kad sam ga video, pomislio sam da mu je burazer.. I mene uhvatio strah, rek'o vratio se beskorisni Rodni, a taman smo ga se otarasili.
Goranz Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 3 hours ago, Tresko said: I mene uhvatio strah, rek'o vratio se beskorisni Rodni, a taman smo ga se otarasili. Javnost će biti prilično zbunjena kada za koju godinu serijski ubica krene da čisti Marinkoviće, Ivanoviće i Ožegoviće diljem Srbije.
Jimmy Kowalski Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 Samo Rade da bude zdrav ove sezone, samo Rade da bude zdrav ove sezone, samo Rade da bude zdrav ove sezone, samo Rade da bude zdrav ove sezone, samo Rade da bude zdrav ove sezone, samo Rade da bude zdrav ove sezone, samo Rade da bude zdrav ove sezone, samo Rade da bude zdrav ove sezone, samo Rade da bude zdrav ove sezone, samo Rade da bude zdrav ove sezone, samo Rade da bude zdrav ove sezone, samo Rade da bude zdrav ove sezone, samo Rade da bude zdrav ove sezone, samo Rade da bude zdrav ove sezone...
Jimmy Kowalski Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 Lovernj nemocan protiv Mosley-ja..
cvrlle Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 cekaj, cekaj... nesto sam propustio odakle stimara kod robije? to je nesto kratkorocno?
Nebojsa Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 jebes gaudloka, daj kupimo stimaru. (samo trenira s fenerom trenutno.)
Shaq Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 9 minutes ago, cvrlle said: cekaj, cekaj... nesto sam propustio odakle stimara kod robije? to je nesto kratkorocno? popunjava broj na treningu uz jos par ovih.. fale veseli, duverioglu plus ovi sto su sa repkom..
Tinman Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 Prošle godine vam je oprema bila lepša. Fino se snalazite sa Fenerom za sad.
cvrlle Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 31 minutes ago, Shaq said: popunjava broj na treningu uz jos par ovih.. tako sam i mislio. dakle reba style
Recommended Posts