September 7, 20195 yr Na poluvremenu imamo +3 protiv Makabija. Ovo uopšte ne izgleda loše, da ne ureknem pupupu... Volden i Tomas su zverine. Zagor i Jaramaz odlični. Da je šut spolja radio ovo bi lagano otišlo na +10. Tu je i Nikola Janković da nam jede džigericu... zicer za špice je promašio u poslednjem napadu pa su Izraelci spustili na +3.
September 7, 20195 yr Pozitivni utisci: Thomas je definitivno kradja, Rade deluje da se resetovao i ponovo je stari, Jaramaz fino igra, zavidno dobra timska odbrana, vise put smo onemogucili Makabi da stvori dobru poziciju za sut. Negativni: Jankovic ce nam zadati najvise nerviranja, sto manje bude na terenu, to bolje..
September 7, 20195 yr 20 minutes ago, BWA said: negativan utisak su sortsevi. ostalo sasvim dobro. +1 Ova ekipa mi već sada izgleda kao duplo jača od prošlogodišnje. A još igramo bez Pejdža i Birče.
September 7, 20195 yr 5 minutes ago, BlackGeorge said: +1 Ova ekipa mi već sada izgleda kao duplo jača od prošlogodišnje. A još igramo bez Pejdža i Birče. Jaci smo bez njih dvojice. Rutinski ih odradjujemo za sad
September 7, 20195 yr Just now, kud u maglu Simoviću said: gde gledate? YT na prethodnoj strani. Jaramaz izgleda fizicki mnogo bolje cini mi se.
September 7, 20195 yr 1 minute ago, Lord Stef said: YT na prethodnoj strani. Jaramaz izgleda fizicki mnogo bolje cini mi se. Sjajan je Jaramaz. Odlilno se uklapa u ovu ekipu. Deluje mi samo da se za sada Pejners ne uklapa. A Zagorac igra prilično dobro.
September 7, 20195 yr 2 minutes ago, Lord Stef said: Jaramaz izgleda fizicki mnogo bolje cini mi se. Pozicionirao se kao lider?
September 7, 20195 yr 2 minutes ago, J.R. Cash said: Pozicionirao se kao lider? Dosta dobro je izgledalo ovo sa njim i Gordicem, a i Zagoru su izgleda vratili talenat. Koliko ovo ima do kraja uopste?