Kreator Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Poluvreme 39 -36 za nas. Mozli mi je gotivan. Odlično pegla odbranu i skače..
Mark Rothko Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Na poluvremenu imamo +3 protiv Makabija. Ovo uopšte ne izgleda loše, da ne ureknem pupupu... Volden i Tomas su zverine. Zagor i Jaramaz odlični. Da je šut spolja radio ovo bi lagano otišlo na +10. Tu je i Nikola Janković da nam jede džigericu... zicer za špice je promašio u poslednjem napadu pa su Izraelci spustili na +3.
Jimmy Kowalski Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Pozitivni utisci: Thomas je definitivno kradja, Rade deluje da se resetovao i ponovo je stari, Jaramaz fino igra, zavidno dobra timska odbrana, vise put smo onemogucili Makabi da stvori dobru poziciju za sut. Negativni: Jankovic ce nam zadati najvise nerviranja, sto manje bude na terenu, to bolje..
BWA Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 negativan utisak su sortsevi. ostalo sasvim dobro.
Kreator Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 20 minutes ago, BWA said: negativan utisak su sortsevi. ostalo sasvim dobro. +1 Ova ekipa mi već sada izgleda kao duplo jača od prošlogodišnje. A još igramo bez Pejdža i Birče.
ZokiAsov Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 5 minutes ago, BlackGeorge said: +1 Ova ekipa mi već sada izgleda kao duplo jača od prošlogodišnje. A još igramo bez Pejdža i Birče. Jaci smo bez njih dvojice. Rutinski ih odradjujemo za sad
Lord Stef Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Just now, kud u maglu Simoviću said: gde gledate? YT na prethodnoj strani. Jaramaz izgleda fizicki mnogo bolje cini mi se.
Kreator Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 1 minute ago, Lord Stef said: YT na prethodnoj strani. Jaramaz izgleda fizicki mnogo bolje cini mi se. Sjajan je Jaramaz. Odlilno se uklapa u ovu ekipu. Deluje mi samo da se za sada Pejners ne uklapa. A Zagorac igra prilično dobro.
J.R. Cash Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 2 minutes ago, Lord Stef said: Jaramaz izgleda fizicki mnogo bolje cini mi se. Pozicionirao se kao lider?
Lord Stef Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 2 minutes ago, J.R. Cash said: Pozicionirao se kao lider? Dosta dobro je izgledalo ovo sa njim i Gordicem, a i Zagoru su izgleda vratili talenat. Koliko ovo ima do kraja uopste?
Recommended Posts