BWA Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 21 minutes ago, Nikodije said: koliko ste vi to igraca imali pod ugovorom 92. godine? sankcije, raspad, a vise igraca nego sto ima covic danas kada smo ekonomski tigar. Imali smo sposobno rukovodstvo kao vi sad. Marketing, tabele...
Nikodije Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 5 minutes ago, BWA said: Imali smo sposobno rukovodstvo kao vi sad. Marketing, tabele... vise mi se dopao rothkov odgovor, nekako je u duhu staaaarog partizana. ovo sto ti pises je taj 1 neki moderni partizan koji silji patku sa covicem, a na klizavom covicevom terenu nemate sanse, jer on je maher za marketing i excel tabele.
Mark Rothko Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 8 minutes ago, Nikodije said: vise mi se dopao rothkov odgovor, nekako je u duhu staaaarog partizana. ovo sto ti pises je taj 1 neki moderni partizan koji silji patku sa covicem, a na klizavom covicevom terenu nemate sanse, jer on je maher za marketing i excel tabele. Manimo se ćorava posla. Pričamo ovde o Partizanu.
pbg12345 Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 50 minutes ago, bradilko said: lakicevic i parezanin. oni su se skidali za seniore jos 1987. nisu oni. ee da niko ne zna ko su ova dvojica aman ljudi, pa pise coveku na tviteru ko su, jos sam i kopirao jedino je nepoznat momak sa bericeve desne strane, milos kaze da se nije ni bavio kosarkom, a tu je na probi, inace izbeglica iz sarajeva pa i nije mnogo, 17 a ima dosta klinaca iz juniorske ekipe
Božo Crveni Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 U najboljem maniru Njegove Visosti Broja Jedan, mogu iz ove uveliko izlapele tintare da izdeklamujem sastav KK Partizan u prvoj utakmici sezone 1992/93. godine: 4 Dragutinović, 5 Pajović, 6 Lončar, 7 Goljović, 8 Stevanović, 9 Berić, 10 Ivanović, 11 Rebrača, 12 Šilobad, 13 Koprivica, 14 Popović (Bojan, prethodno igrao u NCAA), 15 Stojković. Uskoro je upravo taj levoruki plej Popović škartiran, a u tim je uleteo Drobnjak. O igrača sa ove slike, Ivo Nakić je nedugo prešao u Cibonu. Ovog najvišeg kraj Miće Berića se ne sećam niti sam ikada video tu facu. Inače, Palfi je bio ozbiljan talenat i predviđali su mu sjajnu karijeru.
Mark Rothko Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 Ostoja izgleda dovodi Zorana Paunovića iz Dinamika, bivšeg igrača Zvezde i FMP-a, nekadašnjeg najboljeg iz generacije 2000. Za početak kaliće se u Mladosti.
BWA Posted June 12, 2020 Posted June 12, 2020 6 minutes ago, Mark Rothko said: Ostoja izgleda dovodi Zorana Paunovića iz Dinamika, bivšeg igrača Zvezde i FMP-a, nekadašnjeg najboljeg iz generacije 2000. Za početak kaliće se u Mladosti. Oproštena mu je ružna prošlost.
copkillah Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: janković pozitivan na covid19 igrao je u Deki Ciao meču, au brate...
napadaj Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 Šta kaže Đoković, mi se bolje borimo protiv korone od Amera? Baš me zanima da li će isto da ponovi ako bude pozitivan.
Kreator Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: janković pozitivan na covid19 Ufff shit Koji Janković? Drugi se vratio u Partizan.
BWA Posted June 15, 2020 Posted June 15, 2020 8 minutes ago, BlackGeorge said: Ufff shit Koji Janković? Drugi se vratio u Partizan. Nikola
Recommended Posts