Kreator Posted June 5, 2020 Posted June 5, 2020 (edited) Ništa se nije bitno desilo. Naravno da ostajemo u evrokupu. Naravno da je Trinkijeri i dalje trener Partizana. Jedino novo što se moglo čuti je da smo produžili ugovore sa 70% igrača. Ako je i to uopšte novo...pošto sam čuo samo za Zagorca da su produžili ugovor. Za dušebrižnike koji bi da "teraju" Korija Voldena info je da on ima još godinu dana ugovora. A sada nastavite sa insajderskim informacijama. Edited June 5, 2020 by BlackGeorge
Nikodije Posted June 5, 2020 Posted June 5, 2020 pa dobro, napravio je sebi dobar pr, nijedan limar u istoriji tog zanata nije privukao toliku paznju u svetu sporta.
goofs Posted June 5, 2020 Posted June 5, 2020 Erhm, odakle uopste info da Trinki odlazi? I odakle info da sad ostaje?
BWA Posted June 5, 2020 Posted June 5, 2020 2 minutes ago, goofs said: Erhm, odakle uopste info da Trinki odlazi? I odakle info da sad ostaje? To da odlazi pišu burek novinari. On ima ugovor, ali može otići baš kao i svaki trener na planeti. Na forumu napisao srednjak.
goofs Posted June 5, 2020 Posted June 5, 2020 Ok, znaci to je falsh informacija Bio je i Trinki nedorecen u jednom trenutku pre par nedelja, rekao je da ne zna da li ostaje, ja sam pretpostavio da se to sve odnosilo na generalno stanje kluba i budzet za narednu sezonu, i hoce li je biti uopste.
bradilko Posted June 6, 2020 Posted June 6, 2020 bio na ovoj utakmici. odi noris kao od brega odvaljen. e boze koliko sam voleo ovu ekipu. sreca najveca. gledao sam skoro sve u jedinom hramu kosarke kod fontane.
keitel Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Ima kod Brezovca zanimljiv intervju sa Pejnersom. Sigurno ga nećemo pamtiti po učinku na terenu, ali sve pet za iskrenost i profesionalan odnos.
pacey defender Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 On 6.6.2020. at 12:51, krkipfc said: Zeljko Obradovic sekund nakon okoncanja utakmice just being Zeljko Obradovic
Recommended Posts