August 7, 20195 yr Odlican igrac, pravi kosarkas. Poslednji put smo ovakvog igraca (i ovakve koje se dovode ovaj prelazni rok) doveli jos dok je Vujosevic bio u Klubu... pre... 6-7god...
August 7, 20195 yr Radujem se klasičnoj petici koja zna šta radi nakon dugo vremena. Kod Dula nije falilo nikad na centru i znano je zašto.
August 10, 20195 yr Koti Klark popio šimiku u bulju iz Bamberga posle dve nedelje. Koji će im moj taj sad?
August 13, 20195 yr Arena, pojačanja, Trinki... Ipak sam poklekao I uzeo sezonsku umesto pojedinačnih. Pa sad ako moj doprinos pomogne Limaru da dovede Kotija ili Menija utoliko bolje. Sent from my H3213 using Tapatalk
August 14, 20195 yr Opet se pojavile priče o Kotiju Klarku. Više nam treba neki dobar šuter na 2...Po rečima ortaka koji radi nešto oko kluba, pregovarate sa Diblerom.Mada, isti mi je skoro rekao i za Colton Iversona, pa na kraju nista nije ispalo od toga, tako da uzmite ovu info sa rezervom. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
August 14, 20195 yr Po ovoj kladionici, trenutno smo favorit broj 5 za osvajanje evrokupa: https://www.oddschecker.com/basketball/uleb-eurocup/eurocup/winner Da li su nas precenili ili ne? Nema Virtusa na listi...On je van konkurencije izgleda. Favorit broj 1. Edited August 14, 20195 yr by BlackGeorge