ravena Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 On 18.2.2020. at 16:53, MayDay said: Pa dobro, ne moze tako da se gleda. Nemojte ici tom avenijom jer niko ne bira za koga ce da navija nego nasledi ko boju ociju. Mene je jedino zivciralo kad se pricalo da je Dule gori od Covica. Dule je faca koja inspirise, na koju mozes da referises u kosarkaskim udzbenicima, a Covic je Covic. Psiho koji vecito isteruje svoje demone i ponasa se ko gospodar zivota i smrti. Btw, CZ fudbalska sekcija je Vuciceva prcija, a KK CZ od puno manje ludog, ali ne mnogo manje opasnog coveka. Nasa kosarkaska sekcija je po svoj prilici pod kontrolom Slinine GIM ekipe. Zato se ja zajebavam kad sam uslikala neki crni avion kako tovari palete na Surcinu kako nam se to sprema kinta za F4 2021. Mnogo je sve strasno. a u fk partizan sede pioniri maleni, borci za pravdu i postenje? vidim nisu pomenuti pa pitam. svca cetiri kluba su leglo olosa i sredstvo za beg iz stvarnosti placen ko zna kako prljavim parama, ko moze na to da zmuri, nemam nista protiv, neka tako kaze. ionako svako ima svoje sredstvo za uspavljivanje, sport je jedna od tih stvari. samo bez branjenja teorija o klubovima koji su samonikle tikve postenja i sportske velicine i okidoki je.
Кристофер Лумумбо Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: nemoj pavija ovde leba ti, on je vise za balkan info/internet televizije topik.
*edited by mod Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 Jel to onaj sto je objasnjavao kao je Filip Covic ustvari super?
kud u maglu Simoviću Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 6 hours ago, Кристофер Лумумбо said: nemoj pavija ovde leba ti, on je vise za balkan info/internet televizije topik. dobro da znam, ne pratim scenu al ovih par p’n’r je fino analizirao
kud u maglu Simoviću Posted February 20, 2020 Posted February 20, 2020 +1 dobar intervju, a ciganija se raspomamila na tviteru glede vremena. živo me zanima kako je georgijev podneo sveto
Kreator Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 Mogao bi Angola da nam nabaci nekog kartel sponzora iz Kolumbije, oni su puni keša.
SNARC Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Brat Mosley produzen na 3 godine..
Mark Rothko Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 Pored vesti za Mozlija, theanswer kaže i da nam je budžet 6,3 miliona. Da je Dule imao ovolike novce mi bi još koji put uzeli EL.
Azdaja Posted February 21, 2020 Posted February 21, 2020 39 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Brat Mosley produzen na 3 godine.. Sjajna vest, voleo bih neki dobar intervju ovog majstora, onako sve da ispriča. Fenomenalnu energiju ima a i mentalitet pobednika.
Recommended Posts