Jump to content

KK Partizan 19/20

Featured Replies

Barem dobija pasoš na konto Nesvrstanih.

jel ovo definitivno znaci da od Redinga nema nista do kraja sezone? jel nam ovaj lik zaista neophodan? sta ce nam kad ne moze da igra u eurokupu.

9 minutes ago, BWA said:

nisam zadovoljan ovim kolumbija angola plejerom.

odbranu jedva da igra, a ni napadacki arsenal mu nije bog zna sta.

Pratio si ostende? 

1 minute ago, Кристофер Лумумбо said:

Pratio si ostende? 

nisam dok se nije pojavila informacija da bi mogao doci, a pojavila se prije 3-4 dana.

tad sam pogledao neke snimke i stekao takav utisak.

nadam se da grijesim.

spacer.png

Kazu na mocartu da moze da igra u evrokupu jer je igao fibinu ligu sampiona. Ako oni lazu, lazem i ja 

Kali je uvek bio poznat po dobrim košarkašima.

Dobrodošao hijo de puta.

Velkam to Partizan bro

Rašon Tomas će mu biti najbolji drugar..

Pablo Escobar.jpg

tako i za Redinga bilo, sta ce nam ne valja, pa kad se povredio.....joj sta cemo sad. imam poverenja u Trinkija, ako je on izabrao

sto se kupa tice, najbolje bi bilo da ispadnemo sutra i da se niko ne povredi.EK i ABA su sve sto je bitno, ostalo ne vredi nicemu. ali verovatno nas cekaju tri tekme u tri dana, pa ako je tako onda nek dobijemo sve tri.

trebalo bi razmisliti da se kup pomeri pre pocetka abe, kao onaj aba kup. da posluzi kao pripremni turnir i da ne remeti ucesce u smislenim takmicenjima.

jbt. u sred sezene se prekidaju takmicenja zbog kupa, finske i gruzije. ko kad bi prekidao sex da da bi kacio zavese. nema smisla.

Tede, kao i uvek, svaka ti je na mestu.

Što se tiče kolumbijana, nisam za to. Ali očigledno je da se ima pa se i sipa. 

El ima na tv? 

:)

8 minutes ago, MocaVukotic said:

El ima na tv? 

ima na areni

dobro se drzite :fantom:

jebo kup, jedino pozitivno je što bi osvajanje malo bustovalo timski duh

napred ča ča

Nikola Janković da objavi knjigu Umetnost promašivanja zicera. Ladno je erbolovao zicer :lolol:

Janković !! :rolf:

Umirem od smeha!

Guest
This topic is now closed to further replies.