Jump to content
IGNORED

KK Partizan 19/20

garmonbozia

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, Filozof manijak said:

+1 I da mu obezbedimo neku splavarušu kao devojku. 

'si mu video ženu sa sinom u parteru?

ovaj samo da pomisli, sa onak'im gabaritom kad bi mu zalepila šamarčinu, unuci bi mu zamuckivali.

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BWA

434

• Tresko

312

• ZokiAsov

261

• Kreator

254

Posted
2 hours ago, J-♣ said:

'si mu video ženu sa sinom u parteru?

ovaj samo da pomisli, sa onak'im gabaritom kad bi mu zalepila šamarčinu, unuci bi mu zamuckivali.

Nije mu to žena

Posted

Treba reći i da je atmosfera bila prilično korektna koliko se to može očekivati kod nas sa 16500 ljudi i da generalno nije bilo nikakvih problema

Posted

Bilo je dva ubacivanja neke plastike na teren, malo prozivanja Mila i Vucica, sve ostalo skroz korektno.

Posted
Bilo je dva ubacivanja neke plastike na teren, malo prozivanja Mila i Vucica, sve ostalo skroz korektno.

znam šta hoćeš da kažeš, ali šta je tu nekorektno? [emoji38]

Posted

Ne da je nekorektno nego mi uvek zasmeta kada na nasim utakmicama krene neki vazan napad ili se lomi mec, a sa tribina krene kosovarenje ili u ovom slucaju Milo Vucicu! nesto mi ne deluje da se Cobss ili Sehovic i Nikolic preterano potresaju oko toga sto se proziva Milo niti da se Paige i Jaramaz zalecu na trojku protiv Buducnosti sa zeljom da je posvete Ostrogu.

Posted

Izgleda da će i Mozlija da naturalizuju :isuse:

Posted
12 minutes ago, *edited by mod said:

Ne da je nekorektno nego mi uvek zasmeta kada na nasim utakmicama krene neki vazan napad ili se lomi mec, a sa tribina krene kosovarenje ili u ovom slucaju Milo Vucicu! nesto mi ne deluje da se Cobss ili Sehovic i Nikolic preterano potresaju oko toga sto se proziva Milo niti da se Paige i Jaramaz zalecu na trojku protiv Buducnosti sa zeljom da je posvete Ostrogu.

Trazis logiku od ljudi koje je tribina podigla i odhranila ? 

Posted
9 minutes ago, theanswer said:

Izgleda da će i Mozlija da naturalizuju :isuse:

Bolje da ukinu pravilo o broju stranaca posto naturizam™ nece prestati.

Posted

Za mozlija je izgleda teska ucena u pitanju. On ocajnicki zeli srpsko drzavljanstvo ali ga limar ucenjuje da je uslov za to da potpise na tri godine

Posted

Ubio ga Ostoja ko granom.

Ameri ocajnicki zele drzavljanstvo Srbistana, a posle Vucic ne valja?!

Posted

Nadam se Mozliju I tri godine u našem dresu, a pasoše neka prestanu da dele. Smešno je. 

Posted

Gledao sam i to malo pored šašavih Mornara iz Bara. Navijao sam za Oradeu ipak mi je drug tamo. 

Al Dujan I dalje ima svoju igru i dominantnog centra, nisu im mogli ništa. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...