J-♣ Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 12 hours ago, Filozof manijak said: +1 I da mu obezbedimo neku splavarušu kao devojku. 'si mu video ženu sa sinom u parteru? ovaj samo da pomisli, sa onak'im gabaritom kad bi mu zalepila šamarčinu, unuci bi mu zamuckivali.
theanswer Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 2 hours ago, J-♣ said: 'si mu video ženu sa sinom u parteru? ovaj samo da pomisli, sa onak'im gabaritom kad bi mu zalepila šamarčinu, unuci bi mu zamuckivali. Nije mu to žena
theanswer Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Treba reći i da je atmosfera bila prilično korektna koliko se to može očekivati kod nas sa 16500 ljudi i da generalno nije bilo nikakvih problema
*edited by mod Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Bilo je dva ubacivanja neke plastike na teren, malo prozivanja Mila i Vucica, sve ostalo skroz korektno.
copkillah Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Bilo je dva ubacivanja neke plastike na teren, malo prozivanja Mila i Vucica, sve ostalo skroz korektno. znam šta hoćeš da kažeš, ali šta je tu nekorektno? [emoji38]
*edited by mod Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Ne da je nekorektno nego mi uvek zasmeta kada na nasim utakmicama krene neki vazan napad ili se lomi mec, a sa tribina krene kosovarenje ili u ovom slucaju Milo Vucicu! nesto mi ne deluje da se Cobss ili Sehovic i Nikolic preterano potresaju oko toga sto se proziva Milo niti da se Paige i Jaramaz zalecu na trojku protiv Buducnosti sa zeljom da je posvete Ostrogu.
SNARC Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 12 minutes ago, *edited by mod said: Ne da je nekorektno nego mi uvek zasmeta kada na nasim utakmicama krene neki vazan napad ili se lomi mec, a sa tribina krene kosovarenje ili u ovom slucaju Milo Vucicu! nesto mi ne deluje da se Cobss ili Sehovic i Nikolic preterano potresaju oko toga sto se proziva Milo niti da se Paige i Jaramaz zalecu na trojku protiv Buducnosti sa zeljom da je posvete Ostrogu. Trazis logiku od ljudi koje je tribina podigla i odhranila ?
MiddleClass Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 9 minutes ago, theanswer said: Izgleda da će i Mozlija da naturalizuju Bolje da ukinu pravilo o broju stranaca posto naturizam™ nece prestati.
ZokiAsov Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Za mozlija je izgleda teska ucena u pitanju. On ocajnicki zeli srpsko drzavljanstvo ali ga limar ucenjuje da je uslov za to da potpise na tri godine
MiddleClass Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Ubio ga Ostoja ko granom. Ameri ocajnicki zele drzavljanstvo Srbistana, a posle Vucic ne valja?!
Azdaja Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 Nadam se Mozliju I tri godine u našem dresu, a pasoše neka prestanu da dele. Smešno je.
Azdaja Posted February 11, 2020 Posted February 11, 2020 Gledao sam i to malo pored šašavih Mornara iz Bara. Navijao sam za Oradeu ipak mi je drug tamo. Al Dujan I dalje ima svoju igru i dominantnog centra, nisu im mogli ništa.
Recommended Posts