Mark Rothko Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Uništio Sale Trinkija u prvom. Lepo bi bilo da bar izgubimo manje od 18 i da nas Darušafaka sledeće kolo obraduje pobedom.
garmonbozia Posted February 5, 2020 Author Posted February 5, 2020 (edited) Jbg, ovde se pojedini ložili o prvom mestu posle jedne pobede i pravili kalkulacije za finale, previše smo mi tanki za ovako nešto. Povredi se jedan igrač (Reding), padne forma drugom igraču (Pejdžu) i to je to. A i generalno smo baš u padu forme. Prijaće nam pauza u februaru. Edited February 5, 2020 by garmonbozia
keitel Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Just now, ZokiAsov said: Ludacki sutira kinder valjda ih stane malo Ne bih se ja u to mnogo pouzdao, posle prvog pasa gdje se promjeni strana naša odbrana ispada kao iz voza. A da uhvatmo najzad nešto pod košem, to bi bar mogli.
goofs Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 a sisajte krc, ne moraju i sudije da nas trpaju, dovoljno smo jadni iovako
Tresko Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Zagorac, šta taj dečko radi. Postaje nepodnošljivo.
garmonbozia Posted February 5, 2020 Author Posted February 5, 2020 Muka mi je Zagorca. Taman se otarasimo jednog (Andrića), pa drugog (Marinkovića) večitog talenta, a onda ovaj uzme da zagorča (hehe wordplay) život koliko nisu ova dvojica zajedno
J.R. Cash Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 (edited) Ma sta drzi malog Trifunovica u igri sad. Kljucni skok ne hvata. Edited February 5, 2020 by J.R. Cash
garmonbozia Posted February 5, 2020 Author Posted February 5, 2020 Drži ga zato što je oterao Pejnersa, a Zagorac je prva trojka koja ne može da se opasulji.
theanswer Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 2 minutes ago, J.R. Cash said: Ma sta drzi malog Trifunovica u igri sad. Kljucni skok ne hvata. On nas je zadržao u igri, da nije zaspao na bekdoru, ne bi Vims promašio zakucavanje iz koga je Pejdž dao trojku
Tresko Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Stvarno je govnarski to što je uradio Teodosić.
Recommended Posts