darkonet Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 koliko se secam to je prvi poraz Barse koja je bila sampion Evrope te godine, Navaro nije mogao da dise pored Pere Bozica odlicna utakmica
goofs Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 jest, imali su samo jos jedan uz taj - protiv Reala u 1/4f, dobili seriju 3:1, sve ostalo pobede, brutalna dominacija
SNARC Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Ovo verovatno i dalje vazi za jedan od najbucnijih momenata u Pioniru
napadaj Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Na D tribini (toj koja se vidi u kadru) smo stajali bukvalno kao sardine, sav sam bio utrnuo na kraju.
copkillah Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Na D tribini (toj koja se vidi u kadru) smo stajali bukvalno kao sardine, sav sam bio utrnuo na kraju.Još pamtim gužvu taj dan, sauna, kotao, pakao!
copkillah Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 tukli bi ih i u parizu To je par Španaca tamo pričalo, laknulo im što su gavrimunjakosi prošli a ne mi, znaju da bi bila ozbiljna borba
Mark Rothko Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 38 minutes ago, darkonet said: koliko se secam to je prvi poraz Barse koja je bila sampion Evrope te godine, Navaro nije mogao da dise pored Pere Bozica odlicna utakmica Jedna od legendarnih kzš pre utakmice. Novinar: Barselona nema poraz. Dule: Barselona još nije igrala protiv Partizana.
bradilko Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 40 minutes ago, copkillah said: 44 minutes ago, napadaj said: Na D tribini (toj koja se vidi u kadru) smo stajali bukvalno kao sardine, sav sam bio utrnuo na kraju. Još pamtim gužvu taj dan, sauna, kotao, pakao! pakao. izasao sam lud i gluv iz pionira. sreo sam kod politike prijateljicu i kasnije mi rekla da sam garant bio drogiran 28 minutes ago, Mark Rothko said: Jedna od legendarnih kzš pre utakmice. Novinar: Barselona nema poraz. Dule: Barselona još nije igrala protiv Partizana. Dujan
theanswer Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Mislim da je ova tekma počelo sa 10:0 za nas i ranim tajmautom Barse, znam da ovi nisu znali gde udaraju. Nikad više ljudi nije bilo u Pioniru do tad. Mi smo ušli ranije, ali drugari koji su stigli kasnije su gledali prvo poluvreme iz hola bukvalno
keitel Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 U to vrijeme je važilo, dođi 2 sata ranije ako ne želiš da provedeš tekmu na stepenicama. Neko je skoro kačio klip protiv Unikahe, kada smo prvi put ušli u top 16. Mislim da je to bila podjednaka ludnica.
napadaj Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Tad sa jako lako ulazilo bez karata, recimo mi smo imali 2 sezonske, a ulazilo nas je po 14-15. WC-i između B i C su imali prozore koji su stalno bili otvreni na kip, murija nikada nije bila ispod (Marusi je bio jedan jedini put kada su stali tu), pa je bilo veoma prosto - sezonske u prazan novčanik i izbacuj posle svakog ulaska, pošto nisu imali čitače na ulazima. Zato je hala uvek bila krcata do vrha, ogroman broj ljudi je radio na isti način. Mislim da je na PAO u martu 2008. bilo više ljudi nego protiv Barselone.
theanswer Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 A mogao si jednostavno i da izađeš sa sezonskim kartama kad god si hteo i posle uđeš normalno.
Recommended Posts