Tresko Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 18 minutes ago, theanswer said: Cigani tankuju tankuju ih ovi iz Efesa, samo tako.
*edited by mod Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Ne bih rekao da će Virtus lagano u Istanbulu sa Fakom.. Ovi su čvrsti i augodni, a Saletovi fićfirići mislim da nemaju odgovor na to. Beše moraju da ih tuku 13+?Sent from my H3213 using Tapatalk
goofs Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Zavisi od utakmice u Bolonji, od toga i zavisi da li ce biti krug od 2 ili od 3 ekipe. Nisam racunao, ali mislim da bi Faki najvise odgovarala pobeda Kindera protiv nas od poen-dva, zato sto onda u krug ulaze tri tima, a Kinder je tu u dobranom minusu zbog utakmice u Bgu.
Segundo Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 Na kraju teksta stoji "više pročitajte u štampanom izdanju", ali do tada vredi i ovo izdvojeno u online odeljku. https://www.ekspres.net/sport/intervju-profesor-dr-vladimir-koprivica-najteze-je-napraviti-plejaSent from my VTR-L09 using Tapatalk
BWA Posted February 1, 2020 Posted February 1, 2020 javlja mi se da je ovaj ekstratalentovani sto ga je vise interesovao novac, nego rad s duletom - vladimir dasic.
Kreator Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 20 hours ago, Segundo said: Na kraju teksta stoji "više pročitajte u štampanom izdanju", ali do tada vredi i ovo izdvojeno u online odeljku. https://www.ekspres.net/sport/intervju-profesor-dr-vladimir-koprivica-najteze-je-napraviti-pleja Sent from my VTR-L09 using Tapatalk hvala ti mnogo za ovaj sjajan intervju, Segundo.
Segundo Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 hvala ti mnogo za ovaj sjajan intervju, Segundo.Nema na čemu.Na ovoj temi smo u prošlosti više puta pisali o ovom čoveku. Sto se mene tice, od svih ljudi koje sam tokom života upoznao lično, on je definitivno ostavio najjači utisak i to ubedljivo... svojim znanjem, mudrošću, prakticnoscu, ali i neverovatnom skromnoscu, prosto ne može da te ostavi ravnodušnim. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
goofs Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 U 48 sati cirke igramo najtezu utakmicu ABA lige i najtezu utakmicu Evrokupa, obe i gostima i nekih 2000km razdaljine. Da je bilo ko drugi osim Zvezde mislim da bismo pustili tekmu niz vodu, ovako, zajebano je.
pacey defender Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Novica će da povuče u Beogradu, Mekadu u Italiji za ugovor naredne godine (sa italijanima), dobijamo obe mmw.
ZokiAsov Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Ako ponovimo surovost u odbrani koju demonstriramo u poslednje vreme rutiniracemo ih veceras.
Recommended Posts