garmonbozia Posted January 29, 2020 Author Posted January 29, 2020 +1 Ko je ono na kraju sa ledom na ramenu bio? Page? Samo fali da se još neko povredi.Jeste, izgleda povreda ramena.
Tresko Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Eto ti ga na. Valjda će moći da igra protiv fmp-a u ponedeljak.
BWA Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 dobio je udarac u rame. ne bi trebalo biti ozbiljno.
ZokiAsov Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Kaze trinki da je pejdzara dobio udarac jos u turskoj, malo ga zeza al mora da stisne zube
theanswer Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 (edited) Teoretski, samo Virtus, Unikaha i Tofaš mogu biti ispred nas ako dobijemo Trenta. Virtus ako nas dobije više od 18, to ako se desi ovo ostalo i nije bitno jer smo onda drugi verovatno. Unikaha i Tofaš moraju dobiti obe do kraja sa tim da igraju u Malagi sledeće kolo. Ako Unikaha dobije onda moraju tući i Huventuda u Badaloni. Rekao bih da imamo solidnu šansu za prednost domaćeg terena do kraja takmičenja ako izbegnemo težak poraz u Bolonji Naravno ako dobijemo obe mi, ne može nam niko ništa ali ta tekma u Bolonji je što se kaže schedule loss Edited January 29, 2020 by theanswer
copkillah Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: +1 hoće da se oprosti euro trofejom Evroligom sledeće godine? Inače, interesantno je da su mnogi bili poluzadovoljni na kraju, izgleda da bi nas samo lagano održavanje 20 razlike zadovoljilo. Zagor je baš u kanalu, ali proradiće kad bude potrebno, ne brinem. Mozli je stvarno zverina, ZVERINA
Mark Rothko Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 12 minutes ago, theanswer said: Teoretski, samo Virtus, Unikaha i Tofaš mogu biti ispred nas ako dobijemo Trenta. Virtus ako nas dobije više od 18, to ako se desi ovo ostalo i nije bitno jer smo onda drugi verovatno. Unikaha i Tofaš moraju dobiti obe do kraja sa tim da igraju u Malagi sledeće kolo. Ako Unikaha dobije onda moraju tući i Huventuda u Badaloni. Rekao bih da imamo solidnu šansu za prednost domaćeg terena do kraja takmičenja ako izbegnemo težak poraz u Bolonji Naravno ako dobijemo obe mi, ne može nam niko ništa ali ta tekma u Bolonji je što se kaže schedule loss Ako Virtus dobije nas i Darušafaku mi smo drugi u grupi i nemamo prednost domaćeg terena protiv prvoplasiranog iz UNIKS/Ritas/Monako/Galata grupe.
kud u maglu Simoviću Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 zar se ne gleda onda međusobni skor nas i virtusa?
ZokiAsov Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Virtus ako dobije obe imace 5:1 a mi 4:2 ako dobijemo trento
kud u maglu Simoviću Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 (edited) au jeste ništa onda, bijemo virtus tamo, neće nam biti prvi put Edited January 29, 2020 by kud u maglu Simoviću
theanswer Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 10 minutes ago, Mark Rothko said: Ako Virtus dobije nas i Darušafaku mi smo drugi u grupi i nemamo prednost domaćeg terena protiv prvoplasiranog iz UNIKS/Ritas/Monako/Galata grupe. debil, skroz sam zaboravio da nam treba još jedan njihov poraz
Djolle Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 debil, skroz sam zaboravio da nam treba još jedan njihov porazNije nerealno da izgube u Turskoj. Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Mark Rothko Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Zbog toga je bila važna pobeda u Istanbulu. Da smo tamo dobili, samo pobedama kod kuće u nastavku takmičenja izborili bismo finale/EL.
bradilko Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 33 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: au jeste ništa onda, bijemo virtus tamo, neće nam biti prvi put +1
Recommended Posts