Geo Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Dobro, cenim tu su uvek Canak ili Pera da uskoce kada je najteze ... Veci je problem je dal Robinson jos uvek igra kosarku, posto pokriva vise pozicija za male pare.
Shaq Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 38 minutes ago, SNARC said: U ovom prelaznom roku više od svega je verovatan rastanak sa Trinkijerijem..ne deluje mi kao covek koji bi se predugo zajebavao sa Ostojama i slicnima. sto bi isao, vise nego lepo je placen, a publika bez problema guta njegova partizanstine™, uostalom uspeo je bez problema da ubedi partizane da se nije moglo vise protiv vepra, kao i dede i dobrica koji su presedeli pola sezone..
Ros Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 5 minutes ago, copkillah said: Koliko je plaćen? Čekamo taj odgovor već mesecima 33000€ mesecno
copkillah Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 9 minutes ago, Ros said: 33000€ mesecno Hvala! Izvor?
Ros Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 5 minutes ago, copkillah said: Hvala! Izvor? https://scorum.com/en-us/basketball/@imamideju/kk-partizan-and-andrea-trinchieri u broseu je imao 500k godisnje neto. taman se uklapa u tu sumu.
Goranz Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Ko će dati tolike pare čoveku koji je maltene spojio čitavu sezonu nerada? Možda trećina od toga i to je to.
theanswer Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 1 hour ago, Ros said: https://scorum.com/en-us/basketball/@imamideju/kk-partizan-and-andrea-trinchieri u broseu je imao 500k godisnje neto. taman se uklapa u tu sumu. respektabilan izvor nema šta
SNARC Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Citam da se i Mornar opako pojacava..bice frka i oko mesta za play off.
Ros Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 45 minutes ago, theanswer said: respektabilan izvor nema šta znaci, trener tog renome je dosao u kk sledeca sezona da trenira mesecno za: 1. 30k 2. 25k 3. 20k 4. 15k 5. polutku iz sindikata? sta ti mislis?
theanswer Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Just now, Ros said: znaci, trener tog renome je dosao u kk sledeca sezona da trenira mesecno za: 1. 30k 2. 25k 3. 20k 4. 15k 5. polutku iz sindikata? sta ti mislis? zašto komuniciraš na nivou desetogodišnjaka? drugo, nemam pojma za koliko je trinkijeri došao, eto ja bih voleo da ima milion godišnje jer bi to značilo da će da ostane duže samo je smešno što si izašao sa cifrom a pokriće za tu cifru ti je onaj link. ne znam šta bih dodao na to.
Ros Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Just now, theanswer said: zašto komuniciraš na nivou desetogodišnjaka? drugo, nemam pojma za koliko je trinkijeri došao, eto ja bih voleo da ima milion godišnje jer bi to značilo da će da ostane duže samo je smešno što si izašao sa cifrom a pokriće za tu cifru ti je onaj link. ne znam šta bih dodao na to. to je prvi link na koji sam naisao. ako imas vremena udri. puno nasih medija pominje tu cifru, koja je, btw. veoma realna. covek je radio u brose basketu za 500k godisnje
Recommended Posts