garmonbozia Posted December 1, 2019 Author Posted December 1, 2019 Poslao Trinchieri Kamenka da kaki.Nije, tu je i dalje Birčević.
Tresko Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 (edited) 1 minute ago, garmonbozia said: Nije, tu je i dalje Birčević. Kamenko je Janković. Posle onog faula za 3+1 ga je poslao da kaki. Edited December 1, 2019 by Tresko
garmonbozia Posted December 1, 2019 Author Posted December 1, 2019 Znam, aludirao sam na to da i Birča baca kamenje. [emoji3]
MocaVukotic Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Jankovic.... Moze partizan i da ima los tim, lose rezultate, da nema para, da igra drugu ligu, ali ne sme da ima u ekipi slucajne prolaznike kao sto je jankovic. Kakav je to idiot i neznaisa...
BWA Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 (edited) molim? @garmonbozia Edited December 1, 2019 by BWA
garmonbozia Posted December 1, 2019 Author Posted December 1, 2019 Da ga nisam prozvao ne bi pogodio 37/40 bacanja isuse
keitel Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Zanimljivo da je Jankara tek od ove sezone krenuo da divlja na terenu i da se ponaša kao šaban. Nisam primijetio da ga je to krasilo prošle sezone, njegov prezimenjak je bio taj koji je imao tu reputaciju.
Ted Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 kaže Trinkijeri da Reding nije licenciran još uvek i da zato nije igrao
Mark Rothko Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 - Zašto nisu igrali Pejdž, Tomas i Reding? - Tri različita razloga: Pejdž ima malu povredu i odlučio sam da ga odmorim... Tomas nije spreman, nije dovoljno koncentrisan da igra... Za Redinga - pripremili smo utakmicu sa njim, a juče u 12 su mi rekli da nije licenciran...
Kreator Posted December 1, 2019 Posted December 1, 2019 Volim ovakve utakmice. Sa malo skraćenom rotacijom gde se ne seče minutaža na silu svakom po 15-20 minuta max, pa igraju u grču i gledaju ka klupi kada će biti zamenjeni. Sjajna podrška publike Miletiću i aplauzi posle grešaka. To je potrebno a ne psovanje posle svake greške. Bravo za navijače. Walden je sjajan igrač. Kod nas se podredio kolektivu ali bilo bi dobro da malo više solira u napadu. Uostalom iz Izraela je došao sa napadačkom reputacijom. Birča i Zagorac se opustili u šutu, fini procenti za 3 poena. Lepo veče...
Recommended Posts