Geo Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 (edited) Stalno se pominju ta preskupa pojacanja.za vreme Vlade J i izjednacavaju sa zvezdinim pojacanjima ove godine.... Koju smo mi to poznatu el.zver doveli tada? Edited July 10, 2019 by Geo tacke
Kreator Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 (edited) Holinsov agent demantovao da je prešao u Partizan. Pretpostavljam da će sada da naprave neku priču kako je Lončar uložio veliki napor da ovaj ipak dođe i da ispadne heroj. Letnja liga se valjda uskoro završava pa ćemo videti. Inače Trinki je dao interesantan intervju za sportski žurnal: Dugo su navijači Partizana čekali prvo letnje pojačanja za nastupajuću sezonu, a dočekali su ga u liku Nemanje Gordića. Usledilo je zatišje pred buru, a onda je u jednom danu otkriveno da je Parni valjak potpisao jednog, a potom dogovorio i drugog igrača koji će pojačati obe pozicije u reketu! Posle Rašona Tomasa stiže i Vilijam Mozli, ali ono pravo tek sledi. Naime, dok stručni štab radi na dovođenju igrača na evropskom kontinentu, sportski diretktor Nikola Lončar boravi u Sjedinjenim Američkih Državama, gde prati Letnju ligu i razgovara s potencijalnim akvizicijama. U jeku potrage za novim imenima, trener Andrea Trinkijeri je za Sportski žurnal govorio o prelaznom roku i mnogim detaljima - od toga zašto je Rašon Tomas izabrao Partizan, preko toga koliko je „stativa“ u prelaznom roku pogodio crno-beli tim, ali i kako je Dragan Milosavljević bio „metar u golu“, pa je lopta izbačena iz istog... “Rašon Tomas će doći u Partizan jer će imati prostora da se razvija. Pitao me je za spisak igrača: Meli, Strelnijeks, Vonamejker, Miler, Lendejl, Marinković... Onda mi je rekao: 'Možda je najbolje da idem tamo gde mogu da budem najbolja verzija sebe'. Tri puta sam pričao s njim. Mnogo evroligaša nam je bilo konkurencija“, priča Trinkijeri za Sportski žurnal. Pre Tomasa u Humsku 1 stigao je Nemanja Gordić, što je tema koja je posebno otvorila Trinkijerija... “Prvo sam pokušavao da pronađem domaće igrače. Još me boli koliko su mi vrata zatvorili direktno u nos. Nije moglo ni da se priča o domaćim igračima. To je za nas bilo nedozvoljeno. Voleo bih da napravim ekipu s mnogo domaćih igrača, ali to nije bilo moguće. Onda smo tražili drugačije. A, šta je najsličnije domaćim igračima? Nemanja Gordić“. Govorio je Trinkijeri i o „stativama“ koje je Partizan pogodio dosad. Sve je objasnio u fudbalskom maniru. “Bilo ih je 10 do 12. Tri puta je lopta dolazila na samu liniju gola, ali je neko izbacivao s nje. Jednom je lopta i ušla pola metra, ali sudija nije video“. To je bio Dragan Milosavljević. “On je bio metar u golu. Prodao sam čak i 'kuću na moru' da bih ga doveo, ali je onda lopta izbačena iz gola. Ima dobrih domaćih igrača, ali trenutno su nedostupni“. kompletan intervju u pisanom izdanju s.žurnala. Edited July 10, 2019 by BlackGeorge
garmonbozia Posted July 10, 2019 Author Posted July 10, 2019 Zanimljivo za Gagija, baš me zanima šta se tu desilo.
April Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 Fantastičan intervju, taman za razbijanje iluzija. U kakvom smo mi kanalu, nismo ni svesni. Ali, verujem Trinkiju, zvuči kao da zna šta radi i šta hoće od ove avanture. Sad mi više ne bi iznenadilo ni da sezona stvarno bude prijatno iznenađenje. Posebno imajući u vidu Ostojine ambicije i pretenzije ka konačnom cilju - FKP.
Tresko Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 Trinchieri je samo rekao ono što se zna. Da sva dovodjenja igrača u Partizan mora da odobri komisija čović-braća vučić, a komisija trenutno ne da da domaći igrači dolaze u Partizan. Sve što iole valja može da ide samo u jedan od dva njihova kluba.
April Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 Ja to nisam znao. Juče sam se onoliko raspisao o tome da će domaći igrači rešiti ABA, da bi se danas ispostavilo da to misli i Trinki, ali džaba, do domaćih ne može da dođe. Pošteno, brt. Da se ne zanosimo previše. Tako je, kako je, sad bih baš voleo u inat da se desi neko čudo.
Goranz Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 Zavisi verovatno do kojih domaćih igrača. Ove iz Zlatibora bi lagano mogli da dovodimo... a i Andreji Stevanoviću da se pruži nova šansa.
Ros Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 23 minutes ago, Tresko said: Trinchieri je samo rekao ono što se zna. Da sva dovodjenja igrača u Partizan mora da odobri komisija čović-braća vučić, a komisija trenutno ne da da domaći igrači dolaze u Partizan. Sve što iole valja može da ide samo u jedan od dva njihova kluba. to "domaci igrac" kao u {zagorac, jaramaz, jankovic 1 i 2,...}. kojeg su to domaceg igraca doveli u zvezdu, a da se partizan borio za njega i dobio korpu?
Tresko Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 9 minutes ago, Ros said: to "domaci igrac" kao u {zagorac, jaramaz, jankovic 1 i 2,...}. kojeg su to domaceg igraca doveli u zvezdu, a da se partizan borio za njega i dobio korpu? To zna Trinchieri. Zato je i rekao to što je rekao.
Jimmy Kowalski Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 2 hours ago, garmonbozia said: Zanimljivo za Gagija, baš me zanima šta se tu desilo. Pa nista, Unijaca produzila ugovor s njim, iako je u jednom trenutku delovalo da ne planiraju. Mi smo tada uskocili sa ponudom, dogovorili se nacelno, ali njemu se generalno svidja u Spaniji, kada je dobio ponudu da ostane, prihvatio je..
Recommended Posts