W.F.C. Posted June 17, 2020 Posted June 17, 2020 (edited) Sesti kup Italije za Napoli. Quote Napoli is the fourth most supported football club in Italy with around 13% of Italian football fans supporting the club. Like other top clubs in the country, Napoli's fanbase goes beyond the Italian border; it has been estimated by the club that there are around 6 million fans worldwide. Edited June 17, 2020 by W.F.C.
rock bob Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 (edited) svaka cast za gatuza, ali je njegovo trenersko znanje i dalje vrlo upitno, inter ih je razmontirao pre nekoliko dana na san paulu, a pobeda na penale protiv ovakvog juventusa zaista nije nikakav podvig jer ovo sto je odigrao juventus u ove dve utakmice je najbesmisleniji fudbal koji sam gledao dugo unazad Edited June 18, 2020 by rock bob
goofs Posted June 18, 2020 Author Posted June 18, 2020 Sve to stoji, nije se on puno odmakao od onog Milana, samo bih rekao da mu ovaj tim Napolija vise lezi, ima talentovanije i tehnicki sposobnije igrace u navali koji mogu sami da stvore nesto u tim sablonskim/improvizacija napadima. No na kraju dana, covek nosi trofej kuci, meni jako drago zbog toga, pogotovo zbog onoga kroz sta je prosao u poslednjih mesec dana.
W.F.C. Posted June 20, 2020 Posted June 20, 2020 Vraca se i liga, veceras dve odlozene utakmice za pocetak, igrace se dosta zbijeno, dosta prenosa, takoreci svakim danom ponesto. Jes da je sranje bez publike ali mozda bar bude bolji fudbal nego ovo u kupu.
John Coltrane Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 Brate na koju foru Juve toliko jeftino placa igrace?!
goofs Posted June 24, 2020 Author Posted June 24, 2020 Ma ovaj transfer je prevara, u suprotnom smeru ide Pjanic za otprilike isti taj iznos, peglaju FFP knjige.
mlatko Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 kakvi su ovo termini sad? nenormalno, čujem neko se dere ko lud pre pola sahataLacio još vodi, Roma još gubi Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Zed Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 A jebem ti kurac od Lazia. Dajte pederima naslov i da završimo sezonu.
levi Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 pa bolje matori Sari da uzme prvu titulu u životu, nego smrdljivi Lazio
goofs Posted June 24, 2020 Author Posted June 24, 2020 nikad nije bolje da Juventus uzme titulu, ko god ga vodio i ko god igrao tamo
Zed Posted June 24, 2020 Posted June 24, 2020 Nemam pojma ko je Sari i jebe mi se za Juventus uzo titulu 100 puta. Za Lazio navijam radi SMS-a.
Recommended Posts