Miljenko Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Malo je falilo da unese i loptu i Skrinjara u gol. Mada bi ovo verovatno VAR ponistio.
John Coltrane Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Ne bi omirisali Skudeto da nije Junajteda, kakav qrac Konte a i ja sam samo jinxovao, cekam samo njih za naplatu
Meazza Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Bravo. Ocekivao sam ovaj rezultat, steta sto sam se uopste ponadao.
Facundo Orellana Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 "Englezi" dobili na snagu i kvalitet.
čekmeže Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Koliko se u Italiji var situacije brže rešavaju nego u Engleskoj. Situaciju kod utrčavanja Alexisa za drugi gol su samo jednom ponovili i već se utakmica nastavila, u Engleskoj bi većali 10 minuta.
ArleKino Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 1 hour ago, W.F.C. said: Otvara se Laciju Ma jok, posljednje kolo je Juve-Roma, Atalanta-Inter, Napoli-Lazio. Roma će ostaviti gaće u Rimu, a Lazio će kiksati kod Napolija. Juve prvak, Inter drugi, Lazio treći.
John Coltrane Posted February 12, 2020 Posted February 12, 2020 Koji je fazon sa Eriksenom na klupi iz meca u mec? Filip Stankovic u protokolu.
Recommended Posts