Jump to content
IGNORED

Serie A 2019-2020

goofs

Recommended Posts

Posted

Jesam, naravno, zato i kazem da im on (i njegov entourage) nije puno pomogao. Mislim da je Inter pogresio sto se kategoricki odrekao Ikardija jos u junu, i sad imaju igraca kojeg ne zele u timu, a kojeg niko nece da plati posteno. Ako krenu u sezonu sa njim a on je svestan da ga ne zele tu i ne igra, nece biti dobro za tim i opadace mu cena. A ako ga prodaju sad budzasto opet nisu odradili dobar posao. Lose-lose.

Ikardi je igrac koji u normalnim okolnostima odlazi za 70-80mil lagano.

Posted

E to jeste, s te strane su odigrali vrlo glupo.

Posted

Neka ga jos godinu dana. Valjda se opameti. :fantom:

Posted

Ako je neko čitao Paola Bandinija na Guardianu, više ga neće čitati - sad ćete čitati Nicky Bandini.

Posted

ludi dan u seriji A, navodno Alexis Sancez dolazi u Inter na cistu pozajmicu sa pravom otkupa za 15mil (?!?), a pride Junajted ostaje da mu placa veci deo ovogodisnje plate. Ako je sve istina bruka dobar posao za Inter, potencijalno ogromna dobit a gotovo nikakav rizik.

Baloteli potpisao za Brešu. Ja sam imao utisak da se on malo smirio (nevezano za ono sa vespom u napoliju), ali mi zvuci neverovatno da nije mogao da nadje bolji tim od ovog. E i da, pocinje da igra tek od petog kola, jer ima suspenziju od 4 utakmice iz poslednjeg kola francuskog prvenstva. Te kazne se izgleda sada prenose.

Posted

Alexis ima 31 godinu i ogromnu platu u Unitedu.

On i Lukaku nastavljaju skupa.

Posted

I Darmian od narednog ljeta.

Samo jos fale bradata zena i Mektomini... :sad:

Posted

Znam da ima ogromnu platu, ali Inter ga ovde dobija bukvalno na tacni i sa manjim delom te plate. Pa ako proradi kupuju ga za bagatelu, ako ne vracaju ga Junajtedu.0

Posted

Navodno Frank Riberi u Fiorentinj :ph34r: