goofs Posted August 16, 2019 Author Posted August 16, 2019 Jesam, naravno, zato i kazem da im on (i njegov entourage) nije puno pomogao. Mislim da je Inter pogresio sto se kategoricki odrekao Ikardija jos u junu, i sad imaju igraca kojeg ne zele u timu, a kojeg niko nece da plati posteno. Ako krenu u sezonu sa njim a on je svestan da ga ne zele tu i ne igra, nece biti dobro za tim i opadace mu cena. A ako ga prodaju sad budzasto opet nisu odradili dobar posao. Lose-lose. Ikardi je igrac koji u normalnim okolnostima odlazi za 70-80mil lagano.
MiddleClass Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Neka ga jos godinu dana. Valjda se opameti.
ArleKino Posted August 16, 2019 Posted August 16, 2019 Ako je neko čitao Paola Bandinija na Guardianu, više ga neće čitati - sad ćete čitati Nicky Bandini.
goofs Posted August 18, 2019 Author Posted August 18, 2019 ludi dan u seriji A, navodno Alexis Sancez dolazi u Inter na cistu pozajmicu sa pravom otkupa za 15mil (?!?), a pride Junajted ostaje da mu placa veci deo ovogodisnje plate. Ako je sve istina bruka dobar posao za Inter, potencijalno ogromna dobit a gotovo nikakav rizik. Baloteli potpisao za Brešu. Ja sam imao utisak da se on malo smirio (nevezano za ono sa vespom u napoliju), ali mi zvuci neverovatno da nije mogao da nadje bolji tim od ovog. E i da, pocinje da igra tek od petog kola, jer ima suspenziju od 4 utakmice iz poslednjeg kola francuskog prvenstva. Te kazne se izgleda sada prenose.
ArleKino Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 Alexis ima 31 godinu i ogromnu platu u Unitedu. On i Lukaku nastavljaju skupa.
MiddleClass Posted August 18, 2019 Posted August 18, 2019 I Darmian od narednog ljeta. Samo jos fale bradata zena i Mektomini...
goofs Posted August 18, 2019 Author Posted August 18, 2019 Znam da ima ogromnu platu, ali Inter ga ovde dobija bukvalno na tacni i sa manjim delom te plate. Pa ako proradi kupuju ga za bagatelu, ako ne vracaju ga Junajtedu.0
Recommended Posts