Bogotac Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Nikakav,zasrao 2 dobre sanse.Kakva glupost De Pola.
MiddleClass Posted September 14, 2019 Posted September 14, 2019 Sampionski ples Intera! napokon skudeto.
Bogotac Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 (edited) Gledao sinoc Inter,kapiram Konteovu filozofiju,ali nema on igrace za ono sto zeli da igra.Bekovi su kriminal,najjaca scena kada Kandreva bukvalno umire na terenu,70 i neki minut,promasi celu loptu kod obicnog dodavanja,Politano tanak,Lukaku i njegovo dovodjenje za onolike pare mi je nejasno,bolje Dzeko,a da su dali lovu za krstenog beka.Sensi odlican. Edited September 15, 2019 by Bogotac
Miljenko Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 Gledao sam Inter prvo poluvreme, a onda prebacih na The Strongest da odmorim oci. Atalanta je tek negledljiva. Ukljucih se oko 25. minuta i ovo je smor totalni. Ne kapiram da igraci ovako ne umeju da sutiraju. Bilo koji mec iz Holandije je deset puta zanimljiviji. Bacicu pogled na Romu danas. Ako i tu ne bude desavanja, ne gledam Italijane do daljnjeg.
Miljenko Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 Vidim da Schone igra za Djenovu. Bilo mu dosadno, pa presao u random tim iz Italije. Ne kapiram da nije zeleo da igra za gotovo sigurnog ucesnika CL.
MiddleClass Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 Nije mu bilo dosadno no je kesa od igraca.
Miljenko Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 Sjajan gol Zapate za pobedu Atalante. Da ne kazem da sam video samo 2 penala na mecu.
goofs Posted September 15, 2019 Author Posted September 15, 2019 Jel gleda neko Bolonju? Jel Sinisa na klupi?
ArleKino Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 Nepokretni™ sa kreča nakon VAR-enja Tomovićeve ruke.
Recommended Posts