Jump to content
IGNORED

Serie A 2019-2020

goofs

Recommended Posts

Posted

Malo mi cudna ova transfer politika Juventusa ovo leto, prodaja Cancela mi je bas bio wtf momenat, te zapinjanje da prodaju Dybalu (ili u drugom slucaju ne vidim da ce se nesto promeniti, tj klupa ponajvise ako ostane), sad se pominje i Bentancur u Barsu, on im bio najbolji veznjak prosle godine u jednom periodu kad je Pjanic skroz pao u formi, a drze tu Khediuru i jos kojekoga... Razumem da su stigli Ramsey i Rabiot, ali opet ne odrices se tek tako dobrog mladog veznjaka osim ako nisu sumanute pare.

Posted
1 hour ago, Grandilof said:

Malo mi cudna ova transfer politika Juventusa ovo leto, prodaja Cancela mi je bas bio wtf momenat, te zapinjanje da prodaju Dybalu (ili u drugom slucaju ne vidim da ce se nesto promeniti, tj klupa ponajvise ako ostane), sad se pominje i Bentancur u Barsu, on im bio najbolji veznjak prosle godine u jednom periodu kad je Pjanic skroz pao u formi, a drze tu Khediuru i jos kojekoga... Razumem da su stigli Ramsey i Rabiot, ali opet ne odrices se tek tako dobrog mladog veznjaka osim ako nisu sumanute pare.

Juventus ima pretrpan tim, već je i Sarri na to ukazivao. Sve su to i skupi igrači i igrači koji očekuju da igraju.

Posted

Смолингара код нас на позајмици. Ок :huh:

Posted

Torino je procjerdo poklon plasman u Ligu UEFA, jesu Vulvsi zajeban mechap, ali ispali su rutinski. A cini mi se (mada je diskutabilno) da je Torino blizi vrhu Serije A no sto su Vulvsi vrhu Premier Lige. 

Posted

ma nije, dobri su Wolvesi. pri tom je vrh Premera viši od vrha Serie A, tako de je ovo realan rezultat

Posted
7 minutes ago, maharaja said:

TI neki Wolverhampton ne bi trebalo da budu uopšte konkurencija Torinu. Jes da imaju milion puta veći budžet, ali su ipak Englezi, dakle posledično operisani od fudbala i svi do jednog precenjeni. Jedino je pitanje koliko imaju stranaca da izvuku...

Wolvesi su vjerovatno najbolji portugalski tim na svijetu i sedmi najbolji u najjačoj ligi svijeta.

Torino dolazi iz talijanske lige u jednom od raspalijih momenata talijanskog fudbala.

Posted

Nema tu mnogo Engleza, a isto se moze reci za Italijanske timove. Sto manje ITalijana to bolje.

Posted
20 minutes ago, ArleKino said:

Torino dolazi iz talijanske lige u jednom od raspalijih momenata talijanskog fudbala.

Ne jednom od raspalijih nego daleko najraspalijem u istoriji italijanskog profesionalnog fudbala.

Posted

Nesto nema tih nekih novih Maldinija i Pirla.

Posted (edited)

Realno, imamo tim za sredinu tabele Serije B devedesetih. Ma i to je upitno.

Edited by Meazza
Posted
1 hour ago, maharaja said:

Ne znam baš. Mora da postoji core italijanskih igrača, pre svega u odbrani i na sredini. Bez novog Maldinija, Kostakurte, Pirla, Gatuza... nema nove osvojene Lige šampiona, pa makar doveli Nejmara i ne znam koga već. Idealno bi bilo 4-5 ključnih italijana, ostalo stranci.

nije da je inter bio prepun italijana kada su osvojili...