Nesh Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 14 hours ago, mlatko said: moze, jedna zelena da pokrijem gubitak Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Sad sam shvatio da sam dugo bez para, sta je zelena?
mlatko Posted July 14, 2019 Author Posted July 14, 2019 StotkaInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
April Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 Možemo se referisati i na taj USO' 015 Mene kontekst ipak više podseća na Evert vs Navratiova, rivalitet seksi Amerikanke protiv istočnoevropske lezbače.
duda Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 1 hour ago, renne said: ja svoj deo odradio uplaćeno to mi se ne sviđa, setim se onog rg-a protiv wawe
stoka Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 Takođe uplatio na Noleta. Nije neka kvota, ali i ne igram zbog zarade nego iz zadovoljstva, biće mi zanimljivije finale ... Čak sam se nosio mišlju da odigram igru da ga Nole dobija u tri seta ...
rooney Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 Jbg. kod nas zatvorilo sve kladionice. Jedino neke na severu rade. PS: neki simple stream?
stoka Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 Mekinro, čak i Mats kažu biće 3:1 za Noleta, a Barbarica, koja je tajno zaljubljena u Fedeksa, daje mu set više, ona procenjuje da će biti 3:2 za Đokovića ... Apsolutno se slažem sa njima, Nole je bolji, ali bih voleo da Fedeks uzme ovaj Vimbldon pošto mu je ovo verovatno poslednja prilika, bila bi to sjajna kruna jedne neverovatne karijere. A Noletu, u principu, ni taj poraz ne bi bio veliki problem, ima on vremena da se još naosvaja "grend-slemova" ...
Grandilof Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 Ma ima klinac, da bi ga prestigao to bi bilo jos 7 komada, skoro pola sto je osvojio sve ove godine.
Amos Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 7 minutes ago, rooney said: PS: neki simple stream? +1 dajte nesto sto ce raditi na ocajnom wifi-u u hotelskoj sobi
Tsai Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 2 minutes ago, stoka said: Mekinro, čak i Mats kažu biće 3:1 za Noleta, a Barbarica, koja je tajno zaljubljena u Fedeksa, daje mu set više, ona procenjuje da će biti 3:2 za Đokovića ... Apsolutno se slažem sa njima, Nole je bolji, ali bih voleo da Fedeks uzme ovaj Vimbldon pošto mu je ovo verovatno poslednja prilika, bila bi to sjajna kruna jedne neverovatne karijere. A Noletu, u principu, ni taj poraz ne bi bio veliki problem, ima on vremena da se još naosvaja "grend-slemova" ... Cut bre jezik pregrizo
Arkadija Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 Ali koliko snimaju Rodžera i njegovu ložu Familiju ovog našeg nisu ni okrznuli kamerom.
Recommended Posts