July 12, 20195 yr Pade onaj strim jos u drugom setu. Ovaj ace mi ne radi. Mozda neko ima neki jednostavniji?
July 12, 20195 yr 3 minutes ago, rooney said: Pade onaj strim jos u drugom setu. Ovaj ace mi ne radi. Mozda neko ima neki jednostavniji? https://www.jokerlivestream.com/joker-tennis-live-streaming-13.html
July 12, 20195 yr Ja nešto ne vidim da deda ovde ima neke šanse. A rado bih da ga Nolo penzioniše . ed. slovce Edited July 12, 20195 yr by dùda
July 12, 20195 yr Bolje da nisam gledala, sudeći po ovome što pišete [emoji3]Ma jok preterivanje po obicaju. Bilo je problema, jos taj fakin vetar, a cim se on smirio smirio se i Novak, Agut izasao iz glave i otisao na Ibicu, sve pet.Dobar, dobar mec za finale.
July 12, 20195 yr Pade onaj strim jos u drugom setu. Ovaj ace mi ne radi. Mozda neko ima neki jednostavniji?Pa imas sajt koji sam postavila jos onda, taj nikad nije izdao.
July 12, 20195 yr Author Pa imas sajt koji sam postavila jos onda, taj nikad nije izdao.-1ne otvara mi uopste stranicu, blokiran ovdeInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
July 12, 20195 yr E pa jbg ne znam gde si to ovde i sto -1, pa nisam ja kriva [emoji23]Kuku kako ova dvojica serviraju, bruka, a onaj nas ..[emoji51]
July 12, 20195 yr U nedelju na teren izlazi novi Novak. Onak koji ume da servira i nervira Dedu i Rafu, ai publiku.
July 12, 20195 yr Just now, Jeremija said: Mnogo izjednacenije nego sto sam ocekivao. +1 sad, kako je krenulo, navijam za 5 iscrpljujućih setova no međutim, prebrzo ovo ide